Başbakan devreye girdi.Ardeşen GSK el sıkıştı

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile el sıkıştı.

SPOR 25.06.2014 12:54:35 55 0
Başbakan devreye girdi.Ardeşen GSK el sıkıştı
Hentbol Bayanlar Süper Lig Ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı İle salon ve forma reklamı karşılığında sponsorluk anlaşması sağladı.

Ardeşen GSK Başkanı Sultan Rauf Oğuz ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara’daki Spor Toto Teşkilat Başkanlığında bir araya gelerek, söz konusu reklam anlaşması ile ilgili sözleşmeye karşılıklı imza attılar.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ardeşen GSK Başkanı Sultan Rauf Oğuz, “Geçtiğimiz hafta Rize’ye gelerek bizlerden Avrupa Kupasını isteyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın referansları sayesinde gerçekleştirdiğimiz anlaşma, hentbol sporunun gelişimine ciddi katkılar sağlayacaktır. Spor Toto Teşkilatının hentbol sporuna da katkıda bulunmasına aracı olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlaşma Kulübümüze ve Hentbol camiasına hayırlı olsun. Bu süreçte emeği geçen Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’a, Gençlik ve Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan’a, Spor genel Müdürlüğünün ve çeşitli bakanlıklara mensup Daire Başkanlarına, Bakanlarımız Hayati Yazıcı ve Faruk Çelik’e, Bakan Yardımcımız Hasan Kemal Yardımcıya, Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Nusret Bayraktar’a, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Seyfullah Hacımüftüoğlu’na ve Çaykur Genel Müdürümüz İmdat Sütlüoğlu’na çok teşekkür ediyorum” dedi. 
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI