BALTA: Yönetim de yer alacak isimleri açıkladı

BALTA: Yönetim de yer alacak isimleri açıkladı

SPOR 17.06.2021 13:28:51 67 0
BALTA: Yönetim de yer alacak isimleri açıkladı

Pazarspor ’un 19 Haziran Cumartesi günü Saat 12.00 de kulüp binasında yapacak olduğu olağan Kongresinde aday olduğunu daha önce açıklayan Av.Şafak Balta, bugün basın mensupları ile yaptığı toplantıda 2 adayın adını daha sonra açıklanmak üzere yol arkadaşları yönetim kurulu üyelerini basına tanıttı.

Balta, Kongrenin Festival havasında yapılacağını duyurduğu Basın toplantısında şu ifadelere yer verdi.

PAZARSPOR' un GELECEĞİ İÇİN OLMAZSA OLMAZ ŞART: ALT YAPI

Bir taraftan Pazarspor kongresinde seçime ilişkin çalışmalarımız devam ederken, diğer taraftan seçim sonrası hayata geçireceğimiz projelerimizi de ilgili taraflarla paylaşıp tartışıyoruz. Bu kapsamda, Pazar İlçemizdeki eğitim kurumlarında görev yapan Beden Eğitimi Hocalarımızla çok verimli bir tanışma toplantısı gerçekleştirdik. Sayın Şevki Tonyalı hocamızın da iştiraki ile gerçekleştirdiğimiz toplantıda, hemen her okulumuzda Beden eğitimi hocalarımızın müthiş kabiliyetlere sahip çocuklarımız olduğuna dair tespit ve beyanları bizleri daha da heyecanlandırdı. Spora yatkın çocuklarımızın daha ilkokul seviyesinde tespit edilerek Pazarspor alt yapısına ve Türk sporuna kazandırılmaları konusunu değerlendirdik. Göreve geldiğimizde yapacağımız öncelikli işlerden biri de eğitim kurumlarımız ile Pazarspor arasındaki iletişim kanallarını oluşturmaktır.

YÖNETİM KURULUMUZ GÖREVE HAZIR

Kongre heyecanı sıcak tutmak adına kısa bir süre önce Yönetim Kurulunda yer vereceğim 7 arkadaşımızın isimlerini kamuoyuna arz etmiştim. Liyakatlarını ve kulüp ihtiyaçlarını esas alarak belirlediğim arkadaşlarımızın her biri çok değerli, inisiyatif sahibi, takım çalışmasına uygun, temsil kabiliyetleri en üst seviyede arkadaşlarımızdır.

Daha önce isimlerini açıkladığım arkadaşlarımızla ilgili olarak kulüp üyelerimiz ve kamuoyundan çok güzel geri dönüşler aldık. Bugün 23 kişilik Yönetim Kurulu listemde yer alacak arkadaşlarımızdan 21 arkadaşımızı bir kere daha kamuoyuna tanıtmak istiyorum. 2 arkadaşımızı ise yine heyecanı sıcak tutmak adına kongre günü üyelerimizin değerlendirmelerine arz edeceğim.

Sayın Gürsel Alnıaçık

Ankara Fırıncılar Odası Başkanı, İş İnsanı

Sayın Neşet ÇAKIR

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, İş İnsanı

Sayın Barış ZAMAN

Pazar Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı, İş İnsanı

Sayın Mustafa Biber

Pazarspor Eski Profesyonel Futbolcusu,

Sayın Nail PARLAK

Gemi İnşa Mühendisi NARP Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı,

Sayın İlyas Engin

Makine Mühendisi, İş İnsanı

Sayın Zühal ÜST,

Şekerbank T.A.Ş. Merkez Şube Müdürü, Bankacı,

Sayın Vedat YÜKSEL

İnşaat Mühendisi ANT Yapı Rusya Genel Koordinatörü

Sayın Mehmet Acıyan

Belediyeci

Sayın Avni BALCI

Tuzla Belediyesi Çevre Müdürü

Sayın Mehmet YAZICI

Eyüp Rizeliler Derneği Başkanı, MEGA Enerji Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı

Sayın Doğan İnce

Muhasebeci, Eski futbolcu ve Pazarspor Eski Yöneticisi

Sayın Emin Yaşacan

Sigorta Brokeri, Kuzey Marine Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı

Sayın İlhami Günaydın

Pazar Belediyesi Encümen Üyesi,

Sayın Mustafa Yüksel

Sendikacı, Tek Gıda İş Trabzon Şube Müdürü,

Sayın Adnan Talip Parlak

Müteaahhit, İş İnsanı

Sayın Osman Özer

TEDAŞ Emeklisi

Sayın Yusuf Başusta

İş İnsanı

Sayın Tayfun Tan

Tv Genel Müdürü, Basın Mensubu, İş İnsanı

Sayın Uğur Gülek Balta

Gümrükçü, Uğurcan Gümrük Yönetim Kurulu Başkanı

Sayın Ekrem Azaklı

Sosyal Hizmet Uzmanı, Suadiye Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı

TÜZÜĞE AYKIRI ÜYE KAYITLARININ DÜZELTİLMESİ ve PAZARSPOR' un TEAMÜLLERİNE BAĞLI KALINMASINA DAİR UYARIMI TEKRARLIYORUM.

Yönetim Kurulunda yer alan arkadaşlarımızın, yakın aile fertlerini oy kaygısı ile üye kaydetmeleri, tüzüğe aykırı olduğu gibi Pazar spor teamüllerinin de yok sayılmasıdır. Bu kulübü emsallerinden farklı olarak 30 yıldır profesyonel arenada ayakta tutan temellerden biri teamülleri ve gelenekleridir. Pazar spor gönül birlikteliğinden güç alan bir yapıdır. Bu kulüp, üyelerin mesleklerini icra etmek için kaydolmaları zorunlu bir sivil toplum kuruluşu değildir. Bu farkı anlayamayanlar yapıyı zedeler. Daha önce de söylediğim gibi, üyelerin önüne çıkılır, kadro ve projeler tanıtılır, üyeler objektif kriterlerle oy verir. Gönül birlikteliği bozulmaz. Kazanan Pazar spor olur. Bu kulüpte bugüne kadar hiç yaşanmamış bir şekilde, yönetimde kalmak için aile fertlerini üye kaydederseniz, gönül birlikteliğini bozarsınız. Mevcut delegenin kendilerini seçmeyeceği kaygısını yaşayan arkadaşlarımız tüm dostane uyarılara maalesef kulaklarını kapatmışlardır. Halen imkanları varken kongre öncesinde bu yanlıştan dönmelerine ilişkin dostane uyarımı tekrarlıyorum.

Seçildiğimizde biz bu hataları düzelteceğiz. Ayrıca, bir tüzük kongresi ile Pazarspor’a katılımı artıran, üyelik için somut kriterler içeren, gerek üye kaydı, gerek kulüp malvarlıklarının elden çıkarılmasına dair işlemlerde şahısların hatalarını iç sistemde telafi amaçlı, kulübe kurumsal derinlik kazandıracak düzenlemeleri de üyelerimizin değerlendirmelerine sunacağız.

KONGREYE KATILIM SON DERECE ÖNEMLİDİR. PAZARSPOR FESTİVAL HAVASINDA BİR KONGRE YAPACAK

Kongre öncesinde Sayın Mustafa Taşkın ile yaptığımız görüşmelerde, iki aday olarak, kongremizin Pazar ve Pazarspor’un sosyal ve kültürel yapısına uygun, bir festival havası içerisinde geçmesi için elimizden gelecek her gayreti göstereceğimiz konusunda tereddütsüz mutabakatımız vardır. Divan heyetini de bu kapsamda ortak olarak belirlemeye karar verdik. Divan Başkanını ortak adayımız olarak üyelerimizin tasvibine sunacağız. Rakiplerimiz transferle başlamış olup, bizim de kulüp menfaatleri için hiç vakit kaybetmeden Yönetimi belirlememiz gerekmektedir. Tüm Pazarspor üyelerimizden 19 Haziran 2021 Cumartesi günü, saat 12' de yapılacak olan kongreye katılmalarını, önemle rica ediyorum.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI