Balta ve ekibi ziyaretlerine devam ediyor.

Pazarspor Olağan Kongresinde aday olduğunu açıklayan Avukat Şafak Balta, ilçede ziyaretlerine devam ediyor.

SPOR 27.05.2021 10:16:09 106 0
Balta ve ekibi ziyaretlerine devam ediyor.

MÜCAHİD UZUN

PAZAR-Pazarspor Olağan Kongresinde aday olduğunu açıklayan Avukat Şafak Balta, ilçede ziyaretlerine devam ediyor.

Balta ve beraberindekiler İlçede gazetecilik yapan, http://www.kackar53.com/ sahibi Abdullah Uzun’u ziyaret ederek son gelişmeler hakkında bilgi alıverişinde bulundular.

Balta, “20 Haziran’da kongre var. Bu süreçte İstanbul başta olmak üzere, Ankara ve Pazar’da sporla iştigal edenleri, Pazarlı işadamlarımız, bürokratlarımızı, siyasilerle istişarelerde bulunduk” dedi.

Çok güzel temennilerle yol çıktıklarını, amaçlarının Pazarspor’u ayakları üzerinde duracak yapısal bir konuma kavuşturmak olduğunu ifade eden Av. Şafak Balta, “ Mevcut başkan Mustafa Taşkın ile kongre ile ilgili istişarelerde bulunduk. Kongrenin 20’sinde olmasının uygun olacağını dile getirdik. Liglerin başlamasına az zaman kalacağından 27 Haziran’ı süreçte geç olacağını dile getirdik. Taşkın olumlu baktı. Delegeler hakkında ve kongrenin yapılmasında demokratik bir seçimin olmasını söyledik” diye konuştu.

Balta, “ Birçok sporcu Pazarspor’a gelmek istiyor. Bunlarda temaslarımız devam ediyor. Çok tecrübeli hocalar listemizde var. Şu an bunları düşünmenin erken olduğunu biliyoruz. Ama biz her hâlükârda hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Delegelerimiz bize teveccüh gösterdikleri takdirde bizde onlara layık olmaya çalışacağız. Pazarspor bizim dönemimizde kesinlikle ayakları üzerinde duracak bir yapıya kavuşacaktır” dedi.

Balta, “ Yönetim oluştururken en önemli şartımız, görev dağılımında yer alacak olanların bilgi ve becerisi, ne derece katkı sağlayacakları, hangi konularda uzmanlık yaptıkları olacaktır. Bu arkadaşlarımızın bizimle birlikte taşın altına elini değil, başını koyacak, Pazarspor’a her konuda yardım ve destek verecek kişilerden oluşmasıdır. İstanbul, Ankara, vb. iller ile Pazar’dan göreve davet edecek olduğumuz yol arkadaşlarımızla birlikte Pazarspor’un çok daha iyi konumlara geleceğine inanıyorum. Herkese saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı