AVRUPA OYUNLARINDA TÜRKİYE'Yİ ÜMRAN AKIN TEMSİL EDECEK

Masa tenisi kursunda Antrenör Nilay Altıntaş Yalçın ile çalışmalarını gerçekleştiren özel sporcu Ümran Akın 10-18 Mayıs 2022 tarihleri arasında Malta'da düzenlenecek olan Özel Olimpiyatlar Avrupa Oyunlarına katılmaya hak kazandı

SPOR 13.04.2022 12:20:18 84 0
AVRUPA OYUNLARINDA TÜRKİYE

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hafif düzey zihinsel engelli bireyler için Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce açılan masa tenisi kursunda Antrenör Nilay Altıntaş Yalçın ile çalışmalarını gerçekleştiren özel sporcu Ümran Akın 10-18 Mayıs 2022 tarihleri arasında Malta'da düzenlenecek olan Özel Olimpiyatlar Avrupa Oyunlarına katılmaya hak kazandı.

23 ülkeden toplam 550 sporcunun katılım sağlayacağı Avrupa Oyunlarına masa tenisi branşından 2 kadın, 2 erkek toplam 4 sporcu katılacak.

Antrenör Nilay Altıntaş Yalçın ve özel sporcu Ümran Akın Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar’ı ziyaret ederek ve yarışmalar hakkında bilgi verdiler.

Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Türkiye'yi temsilen Artvin’den katılacak olan özel gereksinimli öğrencimiz Ümran Akın ve Antrenör Nilay Altıntaş Yalçın'ı tebrik eder, Avrupa Oyunlarında başarılar dileriz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI