ARTVİN HOPASPOR’DAN PLAY OFF YOLUNDA BİR BAŞARI DAHA

Artvin Hopaspor evinde konuk ettiği grup lideri 68 Aksaray Belediyesporu 2-0 yenerek yoluna devam ediyor.

SPOR 9.04.2023 10:23:50 158 0
ARTVİN HOPASPOR’DAN PLAY OFF YOLUNDA BİR BAŞARI DAHA

Hayati Akbaş

HOPA- Artvin Hopaspor evinde konuk ettiği grup lideri 68 Aksaray Belediyesporu 2-0 yenerek yoluna devam ediyor.

Hopa İlçe stadında taraftarının maç sonuna kadar desteğini alarak sahaya çıkan Artvin Hopaspor karşılaşmaya fırtına gibi başlayarak konuk ekibi adeta kendi sahasından çıkartmadı. Peş peşe rakip kaleye yüklenen ev sahibi Hopaspor istediği golü de 8 dakikada yeni transferi Arif Çırak’ın ayağından buldu.

Tribünlerde desteğin artması ile beraber sahada güzel bir oyun çıkartan Artvin Hopaspor ’da karşılaşmanın 27’nci dakikasında bu defa Fikret Topaloğlu meşin yuvarlağı filelere göndererek skoru 2-0’a çıkartan golü buldu.

Karşılaşmanın ilk devresi bu skorla sona ererken, ikinci devrede de her iki takımda karşılıklı ataklarda bulunsa da gol sesi çıkmayınca maçta 2-0 Artvin Hopa sporun üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşma sonrası bir açıklama yapan Başkan Lütfü Kolçak taraftara stada gelerek takımlarına sahip çıktıkları ve oyuncuları motive eden tezahüratlarından dolayı teşekkür ederek “Biz ikinci devreye noksanlarımızı tamamlayarak çıktık. Yaptığımız 2 transferimizde bugün attıkları gollere bizleri sevindirdiler. Bizim bir hedefimiz var bu da Play off oynamak idi. Aldığımız bu galibiyetlerde bizim play off yolculuğumuza katkı sunuyor. Taraftarımız şunu bilsin bu takım play off grubunda kalacak ve yükselme grubu karşılaşmaları oynayacaktır. Başarılarından dolayı teknik heyetimizi ve futbolcularımı tebrik ediyorum” dedi

Artvin Hopaspor Kulübünden yapılan açıklamada da şu ifadelere yer verildi “Bugün 68 Aksaray Belediyespor ile oynadığımız maça gelip bizleri onurlandıran Toprak Tır Parkı sahibi Sayın Ramazan Toprak, Galibiyetimiz sonrasında çok mutlu olduğunu belirterek soyunma odasında Takımımıza verilecek Galibiyet primine katkı sunacağını söylemiştir

Sayın Ramazan Toprak’a Kulübümüze yapmış olduğu desteklerden ve ince düşüncelerinden dolayı teşekkür ederiz”.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI