ARTVİN HOPASPOR YOLUNA DEVAM EDİYOR

Artvin Hopaspor kendi sahasında konuk ettiği Elazığspor’u 2-0 yenerek Play Off yolunda iddiasına devam ediyor

SPOR 31.01.2022 10:25:22 95 0
ARTVİN HOPASPOR YOLUNA DEVAM EDİYOR

Hayati Akbaş

HOPA-Artvin Hopaspor son 2 maçında kar engeline takarak iki karşılaşması da ileri bir tarihe ertelenmişti. 2 hafta sonra kendi sahasında ve kendi taraftarı önünde Elazığspor’u konuk etti.

Belediye Başkanı Taner Ekmekçi’nin de Başkan Göksel Cihan ile birlikte izlediği karşılaşmayı önceki dönem başkanlardan Mubin Çakmak ve Oğuz Çapkınoğlu’da izlerken taraftarlardan Mubin Çakmak’a büyük sevgi gösterisi yapıldı. Çakmak tüm taraftarlara teşekkür ederek kapalı ve açık tribünlerdeki taraftarları da selamladı.

Karşılaşmaya dengeli bir oyunla başlayan Artvin Hopaspor rakibinin atak yapmasına fırsat vermeyerek karşılaşmayı orta sahaya taşımasını bildi. Karşılaşmanın 30 dakikasından sonra rakip kaleye yüklenmeye başlayan Artvin Hopaspor orta saha oyuncuları, ileri uç oyuncularına gollük paslar vermesi sonucu 42 dakikada istediği golü Safa Ali Memnun’un ayağından buldu ve ilk devre de 1-0 Hopaspor’ un üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci devreye de her iki takım karşılıklı ataklarla rakip kalelere yüklenmeye başlaması ile başladı. A. Hopaspor 1-0’luk skoru korumak için dengeli bir oyun ortaya koyarken, konuk ekipte beraberliği sağlamak için ev sahibi takımın kalesine yüklense de istediği sonucu alamadı.

Karşılaşmanın 82’nci dakikasında Ali Say’ın ayağından farkı 2’ye çıkaran gölü bulan Artvin Hopaspor 3’uncu gol için konuk ekip kalesine yüklense de istediğini bulamadı ve karşılaşmada 2-0 ev sahibi Artvin Hopaspor’ un üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşma sonrası önceki dönem başkanı Mubin Çakmak ve başkan Göksel Cihan tesislere geçerek oyuncuları galibiyetlerinden dolayı tebrik etti. Göksel Cihan “Biz yolumuza devam ediyoruz. Amacımız Play Of grubuna kalmaktır. Bu konuda oyuncularımızın motivasyonuna ve kazanma hırsına güveniyoruz. Biz yönetim olarak bu başarıya inandık. Tekrar bu galibiyet için teknik heyetimizi ve futbolcularımızı candan tebrik ediyoruz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI