ARTVİN HOPASPOR RAHAT BİR NEFES ALDI

Artvin Hopaspor konuk ettiği Antalya Kemerspor’u 2-0 yendi.

SPOR 6.02.2021 12:52:01 30 0
ARTVİN HOPASPOR RAHAT BİR NEFES ALDI

Bayram Turan Çelik

HOPA-Artvin Hopaspor son günlerde ilk devre son dönemlerdeki kötü gidişata nihayet 2’nci devrede son verdi. Edirne deplasmanında son dakikada yediği golle 2 puandan olan A. Hopaspor ikinci karşılaşmada kendi evinde Antalya Kemerspor’u 2-0 yenerek rahat bir nefes aldı.

Hopa’da futbol oynamaya müsait bir havada pandemiden dolayı seyircisiz oynanan karşılaşmayı Hopaspor yönetim kurulu üyeleri de şeref tribününden izlediler.

Karşılaşmaya mutlak galibiyet için çıkan Artvin Hopaspor ilk dakikalardan başlayarak rakip kaley3 yüklenmeye başladı. Sağlı-sollu ataklarla Kemerspor kalesini ablukaya alan Hopaspor istediği gole nihayet 23 dakikada Hüseyin Can’ın ayağından kavuştu. İlk devrede başka gol sesi çıkmayınca devrede bu skorla sonuçlandı.

İkinci devreye Kemerspor biraz toparlanma gösterse de Artvin Hopaspor defans ve orta saha oyuncularının koordineli oyunları karşısında fazla bir şey yapamadı ve son çeyrekte yine Hopaspor Kemer kalesine yüklenmeye devam etti. Karşılaşmanın son dakikalarında 90+3’de Furkan Cinkaya’nın ayağından bularak skoru 2-0’a taşıdı ve karşılaşmada bu skorla sone erdi.

Alınan 3 puan ardından Artvin Hopaspor puanını 21’e çıkartarak 9’uncu sıraya yükselirken, Kemerspor 14 puanda kalarak 15’nci sırada kaldı.

STAD: Hopa İlçe Stadı

HAKEMLER: Burak Kaplan ***, Önder Çalış ***, Mücahid Adem Çelebi ***

ARTVİN HOPASPOR: Furkan ***, Saffet Gurur ***, Safa Ali ***, Yakup ***, Fatih ***, Niyazi ***(Mertcan Dk.86?), Hüseyin Can *** (Tugay Dk.90+4?), Yasin ***, Ufuk Ayaydın (Furkan Dk.86?),Eray *** (Gökhan (Dk.71*), Taha *** (Güray Dk.90+4)

KEMERSPOR: Nihat Şahin **, Rıdvan **, Caner ** (Taha Dk.81?), Berkay **, Mesut **, Uğur Okan ** Halit Can Dk.46), Ramazan Övüç ** (Kutsal Dk.81?), Yusuf ** Sevcan Dk.40 **),Umut **, Seyit Mehmet **, Sertan ** (Cem Dk.61 **)

GOLLER: Hüseyin Can Dk.23, Furkan Cinkaya 90+3 (Artvin Hopaspor)


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI