ARTVİN HOPASPOR KARS36 MAÇI HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİYOR

Bir kent takımının başarısı için kenetlendi.

SPOR 23.03.2018 13:20:09 55 0
ARTVİN HOPASPOR KARS36 MAÇI HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİYOR

Hayati Akbaş

HOPA-Bölgesel Amatör Lig 3 grupta grup şampiyonluğunu belirlemede en önemli karşılaşma bu hafta sonu Artvin Hopaspor ile Kars36spor arasında Hopa’da oynanacak.

Artvin Hopaspor futbolcuları ilçe stadında antrenmanlarına devam ederken ziyaretçileri de eksik olmuyor. CHP Hopa İlçe Başkanı Adnan İskender ve Yönetim kurulu üyeleri, Gençlik ve Kadın kolları da antrenmanı ziyaret ederek futbolculara Baklava ikram ederek Başarı dileklerini ilettiler.

Bir ziyarette Hopa İlçe Milli Eğitim Sezai Aydın’dan geldi. Beraberinde Şube Başkanları ile birlikte Hopaspor antrenmanını ziyaret eden Aydın futbolculara Baklava ikram ederek Başarı dileklerini ilettiler.

Hopaspor Başkanı Mubin Çakmak ve Yönetim Kurulu üyelerinin de takip ettiği antrenmanı yüzlerce Hopaspor taraftarı da izleyerek takımlarına moral destek verdiler. Antrenmanda futbolculara yönelik bir konuşma yapan Başkan Mubin Çakmak “Sizler Hopaspor tarihine yeni bir sayfa açmak için son virajdasınız. Bugün buraya kadar yüreğinizi ortaya koyarak geldiniz ve Pazar günü de Bir İl’in, bir ilçenin Hopa’mızın top yekûn arkanızda olduğunu bilin ve hayatınızın futbolunu oynayarak bu kente olan vefa borcunuzu ödeyin. Bizler size dün olduğu gibi bugünde güveniyoruz. Bakın arkanızda sanki resmi maç varmış gibi tribünleri dolduran yüzlerce –binlerce taraftarda size güveniyor. İnanın yeter” diye konuştu.

25 Mart Pazar günü saat 14.00’de Hopa ilçe stadında oynanacak karşılaşmada seyirci rekorunun da kırılması bekleniyor. Hopaspor yöneticileri Şeref tribünün günler öncesinden dolduğunu ifade ederek açık ve kapalı tribünlerinde tamamen dolmasını beklediklerini, Artvin merkez ve ilçelerinden ve İlçe spor kulüpleri yöneticilerinin de Hopaspor’a destek için karşılaşmayı izlemeye Hopa’ya gelecekleri öğrenildi.

ARHAVİSPOR’DAN BAŞARI DİLEKLERİ

Artvin Amatör Ligde 1 Nisanda Borçkaspor ile Artvin Şampiyonluğu için karışılacak olan Arhavispor yönetimi de bir karar alarak Hopa sporun yanında olduklarını, Hopa sporun başarısına destek vermek için Pazar günü Hopa İlçe stadında takımlarına destek vereceklerini açıkladılar.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI