ARTVİN HOPASPOR DİYARBEKİR’DE HAKEM KURBAN OLDU

İlk iki haftada 6 puan toplamayı başaran A. Hopa spor, geçen haftanın ardından bu haftada sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

SPOR 13.10.2020 09:11:18 55 0
ARTVİN HOPASPOR DİYARBEKİR’DE HAKEM KURBAN OLDU

Hayati Akbaş

HOPA-TFF 3 Lig 1 Grup ekiplerinden Artvin Hopa spor ligin 4’üncü haftasında bu defa da deplasmanda Diyarbekir’e konuk oldu. Karşılaşmaya mutlak galibiyet parolası ile çıkan A. Hopa spor ilk dakikalardan itibaren rakibi karşında üstünlük kurdu. Sağlı sollu ataklarla ev sahibi kalesine yüklenen Hopa spor bu ataklardan birinde topu kaptırınca 21 dakikada bu fırsatı iyi değerlendiren Ömer Faruk topu Hopa spor filelerine gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra beraberlik için ev sahibi ekibin kalesine daha çok inen Hopa spor bir türlü istediği golü bulamayınca ilk devrede ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci devreye Diyarbekir oyuncuları savunma ağırlıklı futbol sergiledi. Karşılaşman orta hakemi A. Hopa sporun yakaladığı ve golle sonuçlanabilecek atakları düdük çalarak durdurması Hopa sporlu oyuncuları ve teknik heyeti çileden çıkartmaya yetti. Diyarbekirli oyuncuların sert oyunu ve aleyhlerine çalınan her düdükte yedek oyuncuların bile sahaya girerek hakeme müdahale etmelerine sessiz kalan hakeme bu defa Hopa spor oyuncular tepki gösterdi. Bu gergin atmosfer içinde ev sahibi oyuncular ve yedek kulübesi futbol oynayacak ortam bırakmayarak Hopa sporlu oyuncuların morallerinin de bozulmasına neden oldular.

Karşilaşmann75 dakikasından sonra ev sahibi ekibin kalesini ablukaya alan A.Hopaporlu oyuncuların şutları direklerden dönerken, gol pozisyonlarına hakemin gereksiz düdükleri oyunun sertleşmesine bir kez daha neden oldu. Karşılaşmanın 84 dakikasında Diyarbekırsporlu oyuncu Reşo’nun Kırmızı kart görmesi ile 10 kişi kaldı. Kendi kalesinde adeta etten duvar ören Diyarbekirspor defansını geçemeyen A. Hopa spor sahadan 1-0 yenik ayrılan taraf oldu.

HAKEMLER: Ömer Şivka**, Süleyman Yavaşoğlu **, Tahir Yalçın **

DİYARBEKİRSPOR: Salih **, Reşo*, Ferhat **, Ethem **, Okan **, İbrahim **(Dk.70bMaksut **), Mustafa Emre **, Emir Can **, Mustafa **(Dk.61 Murathan **),Ömer Faruk *** (Dk.90 Enes?)

ARTVİN HOPASPOR: Furkan **, Yunus Emre **(Dk.87 Berkay?), Güray ** (Dk.46 Hüseyin Can **),Doğukan **, Doğan**, Dursun **, Fatih **, Niyazi **, Yücel ** (Dk.83bOğuzhan *), Tugay ** (Dkç83 Eray *), Feyyaz**.

GOL: Dk.21 Ömer Faruk (Diyarbekir)

KIRMIZI KART: Dk.84 Reşo (Diyarbekir)

ARTVİN HOPASPOR’A TUNCELİ VALİSİNDEN MORAL DESTEK GELDİ.

Eski Hopa Kaymakamı Şimdi ki Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz ve Eski Kulüp Başkanı Nedim Koyuncu ile birlikte konakladıkları Hotel’de Artvin Hopa spor kafilesini ziyaret ederek başarı dileklerini iletti.

Başkan İmdat Uçan, Başkan Vekili Kemal Makaroğlu ve eski Artvin Hopa spor Kulübü başkan Nedim Koyuncu nazik ziyaretleri için kendisine teşekkür ederek ismi yazılı Artvin Hopa spor Formasını hediye ettiler.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI