ARTVİN HOPASPOR BERGAMA’YI ELİNDEN KAÇIRDI

Artvin Hopaspor deplasmanda karşılaştığı Bergamasporla normal süresini 2-0 önde kapattığı karşılaşmada uzatma dakikalarında yediği gollerle sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı.

SPOR 21.03.2022 11:55:27 84 0
ARTVİN HOPASPOR BERGAMA’YI ELİNDEN KAÇIRDI

Hayati Akbaş

HOPA-TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta play off mücadelesi veren Artvin Hopa spor Bergama deplasmanında karşılaşmanın uzatmalarında yediği 2 golle altın değerinde 2 puan kaybederek 2-2 berbere kalarak 1 puana razı oldu.

Gökhan Alkayalar’ın orta hakem olarak görev yaptığı karşılaşmaya Play off mücadelesi veren Artvin Hopaspor hızlı başladı ve 9’uncu dakikada Safa Ali deplasmanda takımını 1-0 öne geçiren golü attı ve ilk devrede karşılıklı ataklardan başkaca gol sesi çıkmayınca ilk devrede Artvin Hopaspor’ un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci devreye ev sahibi Bergamaspor beraberlik için Hopaspor kalesine yüklense de defansın yerinde müdahalesi ile atakları kesmesini de bildiler. İkinci devrenin son çeyreğine girerken bu defa Ali Say yakaladığı meşin yuvarlağı Bergama filelerine göndererek karşılaşmada takımını 2-0 öne geçiren golü atmasını bildi.

Normal süresi 2-0 üstünlüğü ile sona ererken Bergama sporlu oyuncuların Artvin Hopaspor kalesine yüklendiği sıralarda Artvin Hopasorlu oyunculardan Ömer 90+4’de kendisine çarpan topu kendi kalesine gönderince karşılaşmada skor 2-1 oldu.

Golden sonra uzatma dakikalarında yeniden ümitlenen Bergmaspor peş peşe Hopaspor kalesine yüklenmeye başladı ve çok istediği beraberlik golünü bu defa 90+8’de Celil’in ayağından kazandı ve karşılaşmada beraberliği yakaladı. Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca maçta 2-2 beraberlikle sona ererek takımlar 2 puanı paylaştılar.

Artvin Hopa spor teknik heyet ve futbolcular Play-off yolunda çok önemli bir 2 puan kaybetmenin üzüntüsünü yaşadılar.

Artvin Hopaspor aldığı bir puanla puanının 44’e çıkartarak 7’nci sırada yer alırken Bergamaspor’da puanını 33’e çıkartarak 11’nci sırada kaldı.

ARHAVİSPOR DEPLESMANDAN 3 PUANLA DÖNÜYOR

BAL Liginde temsilcilerimizden Arhavispor’da Erzurum deplasmanında Erzurum İdmanocağını deplasmanda 2-1 yenerek liderlik yolunda önemli bir 3 puan kazandı. Arhavi spor bu sonuçla puanını 30’ çıkartarak grubunda 2’nci sırada yer aldı Erzurum İdman ocağı da 13 puanla yedinci sırada kaldı.

ARTVİN ÇORUHSPOR-YAKUTİYE KARŞILAŞMASI ERTELENDİ

BAL liginde diğer temsilcimiz Artvin Çoruhspor ’da kendi sahasında oynayacağı Yakutiye karşılaşması sahanın karla kaplı olmasından dolayı karşılaşmanın hakemi tarafından ileri bir tarihe ertelendi.

Şampiyonluk mücadelesi veren Artvin Çoruhspor bir maç noksanla 27 puanla 4’uncu sırada yer aldı.

ARTVİN AMATÖR’DE BORÇKASPOR ŞAMPİYON

Artvin'de düzenlenen Amatör Futbol Ligi'nde Şampiyonluğa adını yazdıran Borçkaspor oldu. 4 takımın mücadele ettiği Artvin Amatör liginde şampiyon olan Borçkaspor ilçede büyük sevinç yarattı.

Çoruh'un Asi çocukları Borçkaspor yapacağı play off maçlardan başarılı çıkarsa BAL ligine yükselecek.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı