ARTVİN ÇORUHSPOR’DAN KEMAL MAKAR’A ZİYARET

Artvin Çoruh spor kulübü spor camiasının sevilen isimlerinden Hopaspor kulübü Başkan vekili iş insanı Kemal Makar’ı Hopa’daki ofisinde ziyaret etti.

SPOR 15.09.2020 12:36:34 132 0
ARTVİN ÇORUHSPOR’DAN KEMAL MAKAR’A ZİYARET

Hayati Akbaş

HOPA- Artvin Çoruh spor kulübü spor camiasının sevilen isimlerinden Hopaspor kulübü Başkan vekili iş insanı Kemal Makar’ı Hopa’daki ofisinde ziyaret etti.

Başkan Murat Yılmaz ziyaret sonrası yaptığı açıklamalarda “ Artvin Çoruh spor kulübü olarak Hopaspor kulübü Başkan vekili çok değerli büyüğüm, aile dostumuz Hopa ilçemizin sevilen iş insanı Kemal Makar abimizi Hopa içme suyu şantiyesindeki ofisinde ziyaret ettik. Kemal Makar beye işlerinin yoğunluğu diğer taraftan liglerin başlamasına çok az zaman kalması ve Hopaspor kulübümüzün sezon öncesi süren kamp programı nedeniyle başkan vekili Kemal Makar beyefendiye bizlere zaman ayırdığı için teşekkür ederiz.

Bildiğiniz gibi Artvin Çoruh spor kulübü bu sezon bölgesel amatör Liginde mücadele edecek bizlerde Hopaspor kulübü Başbakan vekili olan ve daha önceki dönemlerde de yönetim kurulunda bulunarak Hopaspor kulübünün Profesyonel lige çıkmasında çok büyük emekleri olan Kemal beyden her türlü desteği almak ve futbol Takımımızın kurulumu için istişare için buradayız. Hopaspor kulübü Başkan vekili Kemal Makar beyefendiye destekleri için Teşekkür ederiz.

Hopaspor kulübü Başkan vekili İş insanı Kemal Makar ”Artvin Çoruh spor kulübünü Bölgesel Amatör Lige çıktıkları için Arhavi spor kulübünü de Profesyonel lige çıktıkları için tebrik ediyorum. Yeni katılacakları liglerinde başarılar diliyorum. Artvin Hopaspor kulübü Başkan vekili olarak ben ve yönetim kurulundaki Arkadaşlarımız Arhavi spor ve Çoruh spor kulübünün bu başarısından dolayı çok mutluyuz. Bu gün beni ziyaret eden Artvin Çoruh spor kulübü yönetim kurulu başkanı Murat Yılmaz kardeşim ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim.

Bölgesel Amatör Ligi oldukça zor bir lig. Hopaspor kulübü olarak Bölgesel Amatör Liginde bizlerde çok zorlandık fakat en zor işler bile hep birlikte, herkesin taşın altına elini koyduğu anda çok başarılı güzel işler çıkar, bakmışsınız önümüzdeki sezon Artvin ilimiz Profesyonel Ligde 3 takım ile temsil ediliyor neden olmasın, ben inanıyorum ki Hopaspor, Arhavi spor ve Çoruh spor sımsıkı birbirimize bağlı olmayı bildikçe bu camiada bizi dağıtacak, düşürecek bizi üzecek güç yoktur. Ben Eminim ki bizler bir birimizi her anlamda destekleyecek ve bu zor günlerde çok başarılı işler çıkaracağız.

Artvin Çoruh spor kulübü merkez ilçenin takımı ve dikkat ettiğim bir konu yönetim kurulu ve üyeleri her ilçeden mevcut diğer taraftan sporcu kardeşlerimize baktım her ilçemizden sporcu var ve söylemlere bakıyorum Artvin Çoruh spor kulübü Artvin ilinin takımı olma yolunda planlı, programlı ileriye dönük yatırımları ile güzel işler çıkarmaya çalışıyor ve bende hem Hopaspor kulübümüz hem de Çoruh spor kulübümüze her zaman imkanlar dahilinde destek olmaya çalışacağım. Artvin Çoruh spor kulübüne bölgesel Amatör Liginde başarılar diliyorum.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI