ARTVİN ÇORUHSPOR START DEDİ

Artvin Çoruh spor kulübü Başkanvekili İbrahim Koyuncu yaptığı açıklamada “çok şükür Takımımız 17 Nisan 2021 tarihindeki ilk müsabaka için bugün toplanarak ilk antrenmanına çıktı” dedi..

SPOR 8.03.2021 13:56:35 19 0
ARTVİN ÇORUHSPOR START DEDİ

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Çoruh spor kulübü Başkanvekili İbrahim Koyuncu yaptığı açıklamada “çok şükür Takımımız 17 Nisan 2021 tarihindeki ilk müsabaka için bugün toplanarak ilk antrenmanına çıktı. Teknik direktör Ogün Kutlu hocamız yönetiminde, Yardımcı Antrenörler Murat Düzcan ve Mert Başköylü eşliğinde yaklaşık 40 gün sürecek olan çalışma programına başladık.

Artvin Çoruhspor kulübü olarak bizi profesyonel lige yükselteceğine inandığımız kadroyu kurmak için takımımıza gerekli mevkilere Futbolcu transferlerimizi gerçekleştirdik. Bu iş sadece futbolcu transferi ile olmuyor, transfer olan arkadaşlara konaklama, takımımıza Araç bu aracı kullanacak Kaptan gerekiyor, Sağlıkçı, Masör, Aşçı, Malzemeci vb. bir çok arkadaşımızın da bu işe dahil olması gerekiyor, oldukça zor işler fakat biz her türlü zorluğa rağmen yönetim kurulu olarak mücadele ediyoruz.

Biz Başka Artvin yok dedik ama üzülerek görüyoruz ki Yönetim Kurulu haricinde kimsenin taşın altına elini koymaya niyeti Yok biz sağlık olsun diyoruz. Biz çıktığımız bu yolda Allah’ın izniyle Artvin Çoruhspor kulübünü profesyonel lige çıkartacağız ve herkesi maçlarımıza davet edeceğiz biz bu memlekete sevdalıyız yapacak bir şey Yok.

Artvin Çoruhspor kulübü olarak çok sıkıntılı bir dönemde bölgesel Amatör Ligine çıktık, bizler her şeyde hayır vardır diyoruz ve çalışmalarımıza bundan sonraki süreçte aralıksız devam edeceğiz. Ligler başlayana kadar yapacağımız hazırlık maçlarında eksik olduğumuz bölgelerde hocamızın istekleri doğrultusunda gerekirse transferlerimize devam edeceğiz bu hafta içerisinde görüşmelerimize devam ettiğimiz ve anlaşmak üzere olduğumuz sporcu kardeşlerimizle de anlaşarak sizlere tanıtacağız.

Bizi izlemeye devam edin. Her şey hayal etmekle başlar. Hedef profesyonel lig ”diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı