ARHAVİSPOR KENDİ EVİNDE VURGUN YEDİ.

Geçen hafta Çizrespor karşısında 3 puanla alarak galibiyet sevinci yaşayan Arhavi spor bu hafta kendi evinde Çatalcaspor’a 1-0 yenilerek taraftarlarını üzdü.

SPOR 13.10.2020 14:48:47 27 0
ARHAVİSPOR KENDİ EVİNDE VURGUN YEDİ.

Hayati Akbaş

ARHAVİ- Geçen hafta Çizrespor karşısında 3 puanla alarak galibiyet sevinci yaşayan Arhavi spor bu hafta kendi evinde Çatalcaspor’a 1-0 yenilerek taraftarlarını üzdü.

Maça moralli başlayan ve geçen haftaki galibiyet serisini devam ettirmek için sahaya çıkan Arhavi spor sahada üstün oynayan taraf idi. Şanssızlık ve ligin yeni takımı olması nedeniyle yer yer tecrübesizlikleri peş peşe yaşayan Arhavi spor rakip kalede gol ararken, karşılaşmanın 43’üncü dakikasında kendi kalesinde gördüğü şok gol ile ilk devrede sahadan 1-0 yenik ayrılan taraf oldu.

İkinci devreye yine hızlı başlayan Arhavi spor yaptıkları ataklarla bir türlü istediği golü bulamadı. Karşılaşmanın orta saha hakemi Arhavi sporun mutlak 2 penaltısını vermemesi sahada da gerginlik yarattı. Karşılaşmanın başından sonuna kadar verdiği taraflı kararları sahada gerginlik yaratırken, karşılaşma sonunda da hakeme tepki vardı.

Arhavi sporun saha dan 1-0 yenik ayrılarak yeniden düşüş trendine girmesi camiada üzüntü yarattı.

Taraftarlar bu gidişata yönetimin acil olarak çare bulmasını isteyerek “Elimizde kaliteli futbolcularımız var ama bu tecrübenin sahaya yansımasında istediğimiz sonucu alamıyoruz. Tedbirler zaman geçirilmeden alınmalıdır” diye konuştular.

HAKEMLER: Ömer Kocabey **, Mücahit Şentürk **, Kağan Yıldızlar **

ARHAVİSPOR: Muharrem **, Emrah **, Hakan **(Dk.86 Hüseyin?), Köksal **, Hüseyin **, Alperen ** (Dk.65 Abdurrahman **), Orhan **, Tolga **,Abdülkadir ** (Dk. 77 Bilal **), Ahmet **(Dk.76 Berkay **),Furkan **

ÇATALCASPOR: Özgün **,Bora **, Ahmet **, Ramiz **, Fırat **, Ali ***, Barış **,Önder ** (Dk.81 Muhammet ?), Yusuf ** (Dk.43 Mustafa **),Burhanettin ** (Dk.87 Alihan ?),Mehmet Mert ** (Dk.87 Anıl ?)

GOL: Dk.43 Ali (Çatalcaspor)


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı