ARHAVİ’DE YİNE ŞANSSIZLIK

ARHAVİ YALOVA KARŞISINDA YİNE SON DAKİKADA DARBE YEDİ: 2-2

SPOR 28.09.2020 12:12:48 28 0
ARHAVİ’DE YİNE ŞANSSIZLIK

Hayati Akbaş

ARHAVİ-Geçen hafta uzatmalarda yenilen Sarı siyahlı ekip bu kez 87’de yediği golle Yalova spor 2-2 berabere kaldı.

3. Lig 3 gruba sezona şanssız bir yenilgi ile başlayan Arhavi spor, bu haftada sahasında konuk ettiği Yalova spor karşısında etkili bir oyun sergiledi. Karşılaşmanın başlaması ile rakip kaleye yüklenen Arhavi spor çok istediği golü 11’nci dakikada Furkan’ın ayağından kavuştu. Golden sonra Yalova spor oyuncuları bu defa Arhavi spor ceza alanına çok sık inmeye başladı ve istediği golü 15’nci dakikada Yusuf’un ayağından bulduğu golle beraberliği yakaladı. İlk devrede bu golle 1-1 sona erdi.

İkinci devreye yine hızlı başlayan Arhavi spor hızlı oyunun sonucunda 49’ncu dakikada meşin yuvarlağı Furkan’ın ayağından Yalova filelerine göndererek bir defa da öne geçen taraf oldu. Kalan dakikalarda skoru koruma ağırlıklı bir oyun ortaya koyan Arhavi sporun islediği oyunu Yalova sporlu Alperen 87’nci dakikada attığı golle bozdu ve karşılaşmada 2-2 beraberliği yakaladı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşmada 2-2’lik skorla sona erdi.

HAKEMLER: Ramazan Haymana **, Suha Adıyaman **, Recep Güneş **

ARHAVİSPOR: Oğuz Kaan **, Gökhan **, Hüseyin **, Hakan ** Köksal Ayaydın **, Hüseyin Tersi ** (Dk. 6 Ertuğrul **), Orhan **, Eyüp Can ** (Dk. 67 Barış Hüseyin*), Abdulkadir Özdemir ** (Dk. 85 Ahmet?), Berat ** (Dk. 46 Alperen **), Furkan ***

YALOVASPOR:Ahmet **, Salih Kaan **, Burak **, İbrahim Anıl **, (Dk.46 Fatih Hüseyin **), Suat **, Cemal ** (Dk.87 Mehmet Murat?), Emrah **, Onurcan ** Dk. 63 Erhan Bal **), Oguzhan Bozkurt **,(Dk.60 Alperen***),Murat **, Yusuf *** (Dk.60 İlker)

GOLLER: Dk.11 Furkan, Dk. 49 Orhan (Arhavispor, Yusuf Dk. 15, Dk.87 Alperen (Yalovaspor)


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı