ARHAVİ SPOR KULÜBÜNDEN BAŞKAN HEKİMOĞLU’NA ZİYARET

BAŞKAN SATIRAL “VOLEYBOL SÜPER LİG ARHAVİ'YE YAKIŞTI” DEDİ

SPOR 28.03.2018 10:41:19 45 0
ARHAVİ SPOR KULÜBÜNDEN BAŞKAN HEKİMOĞLU’NA ZİYARET

Hayati Akbaş

ARHAVİ-Arhavi Spor Kulübü Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri voleybolda büyük başarıya imza atan Arhavi Belediye spor Kulübünü tebrik etmek amacıyla Başkan Coşkun Hekimoğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Arhavi Spor Kulübü başkanı Yücel Satıral tüm şehri sevince boğan ve Arhavi tarihinde bir ilk olan voleyboldaki bu başarıyı ilçeye kazandıran başta Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu olmak üzere tüm yönetim, teknik heyet, sporcular ve camiayı tebrik etti.

Başkan Coşkun Hekimoğlu da ilçenin güzide kulübü olan Arhavi Spor kulübünün yapmış olduğu ziyaretinden dolayı teşekkür ederek alınan bu başarıda hemen herkesin payı olduğunu belirtti. Başkan “ Voleybol da almış olduğumuz Süper Lig biletini en iyi şekilde değerlendirerek tüm şehrin sahipleneceğine inancımız tamdır. Voleybolda aldığımız bu sonucun bir benzerinin hafta sonu Artvin’de oynanacak olan futbol maçında da temsilcimiz Arhavi Spor Kulübünün başaracağına inanıyoruz. Bölgesel Amatör Ligine ( BAL) yükselme adına çok önemli bir maç olan bu maça desteğimiz tamdır. Aynı sevinci ve mutluluğu umuyorum ki bu maçtan sonra da yaşayacağız.” dedi.

Arhavi Spor Kulübü Yücel Satıral Başkan Coşkun Hekimoğlu’nun bu iyi dilek ve temennileri için teşekkür ederek bugüne kadar Arhavi Spor Kulübüne her türlü maddi manevi desteklerinden ötürü camiası adına şükranlarını ifade etti.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı