Ardeşen ve Pazar Sultanları biraraya geldiler!

RİZE'NİN SULTANLARI KAYNAŞTI!

SPOR 1.09.2013 16:59:59 14 0
Ardeşen ve Pazar Sultanları biraraya geldiler!




Gökhan TELATAR
Rize deki Hentbolun sultanları kahvaltı da buluşarak kaynaştılar. Hentbol da Süper lig temsilcisi Ardeşenspor ile 1. Lig temsilcisi Pazarspor bayan hentbol takımları İl Genel Meclis Başkanı ve Hentbol Federasyonu Başkan Vekili Hakan Gültekin’in düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi.


Pazarspor 2. Başkan ve Genel Sekreter Doğan İnce, Hentbol takım sorumlusu ve Kulüp Müdürü Ahmet Topaloğlu Teknik ekip ve sporcuları ile iştirak ettiği kaynaşma yemeğine Ardeşen Gençlikspor Hentbol takımın dan teknik ekibi ve sporcuları ile iştirak etti.


İl Genel Meclis Başkanı ve Hentbol Federasyonu Başkan Vekili Hakan Gültekin’in,” her iki takım ile bir arada olmaktan mutluyum. Rize gibi Türkiye genelinden bakıldığında nufüs itibarıyla az olan bir ilden bir takımı süper lig de,


3 takımın da birinci ligde mücadele etmesi son derece önemli. Biz federasyon olarak bunu takdir ile karşılıyoruz. Hem Rize hem de Ankara ölçeğinde elimizden gelen gayreti yardımı bu güne kadar gösterdik bundan sonrada göstermeye devam edeceğiz. Tüm takımlarımıza yeni sezonda başarılar diliyorum
dedi.


Pazarspor Teknik direktörü Fatma Badoğlu,

”Hentbolun Ardeşen de ve Pazar da temellerini atmamızın ardından bu gün gördüğümüz bu tablo gerçekten gurur verici.

Bu gün baktığımız noktada hedefimiz buydu ve görüyoruz ki hedefimize ulaşmışız, bu bizi daha da gururlandırıyor. Bu başarıda emeği geçen herkese  teşekkür ediyorum'dedi.










Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı