Ardeşen GSK Hedefi büyüttü

Hentbol Bayanlar Süper Ligi ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, aynı zamanda A Milli Bayan Hentbol Takımı antrenörü de olan Hikmet Vurgun ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

SPOR 1.07.2014 14:06:04 27 0
Ardeşen GSK Hedefi büyüttü
Ardeşen Kaymakamlığı Toplantı Salonu'nda düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Sultan Rauf Oğuz, Ardeşen Gençlik Spor Kulübü Onursal Başkanı Dursun Yaşaroğlu, antrenör Hikmet Vurgun ile öteki ilgililer katıldı.

Kulüp Başkanı Oğuz, 'Ailemizi daha da güçlendirmek ve geleceğimizi sağlam temellere oturtacak bir isim ile yola devam etmek istedik. Bu nedenle Hentbol ailesinin gururu olan Hikmet Vurgun ile yolumuza devam etme kararı aldık. Geçtiğimiz hafta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığımız görüşme neticesinde aldığımız enerji ile yeni yol haritaları çizdik. Hedeflerimiz büyük. Bu hedefte Rize olarak bir olmalı, birlik olmalıyız' diye konuştu.

Federasyon ve kulüp yöneticilerinin ortak çalışma için olumlu karar verdiğini belirten Vurgun, 'Milli takımda da görevim aktif olarak devam edecek. Alt yapılarda da görevimiz vardı ama buna zaman ayıramayacağız. Mesaimizin büyük bölümünü Ardeşen`e kalan bölümünü milli takıma ayıracağız' ifadelerini kullandı.

 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI