ANKARA’DAN 3 PUANLA DÖNDÜ

Artvin Hopaspor Ankara Polatlı’da oynadığı Başkent Gökgözleri 4-0 gibi farklı bir skorla yenerek yükselişini sürdürdü.

SPOR 8.11.2021 15:46:58 24 0
ANKARA’DAN 3 PUANLA DÖNDÜ

Hayati Akbaş

HOPA-Artvin Hopaspor deplasmanda Ankara’da Başkent Gözgözler ile oynadığı karşılaşmada sahadan 4-0 gibi net bir skorla ayrılarak 3 puanı hanesine yazarak yükselişini sündürdü.

Polatlı da futbol oynamaya müsait bir havada oynanan karşılaşmayı Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan’a danışmanları ile birlikte izledi. CHP Hopa İlçe Başkanı Şükrü Aydemir’de Milletvekili Bayraktutan ve başkan Göksel Cihan ile birlikte karşılaşmayı izleyenler arasındaydı.

Son iki karşılaşmada sahadan galibiyetle ayrılmasını bilen Artvin Hopaspor Ankara deplasman karşılaşmasında ortaya koyduğu mükemmel oyunu ile alkışlanmasını da bildi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Artvin Hopaspor ’un kazanma istekli oyunu sonucu rakip kaleyi adeta ablukaya aldı. 12 dakikada Ali ve 37.nci dakikada Melih’in ayağından kazandığı gollerle ilk devrede2-0 galibiyetle soyunma odasına gitti.

2’nci devreye de hızlı başlayan Artvin Hopaspor 53 dakikada Saffer Gurur farkı 3’e çıkaran golü attı. Karşılaşmanın 81 dakikasında Hopa sporun kazandığı penaltıda meşin yuvarlağı Gözgözler filesine göndererek skoru 4-0 taşıdı ve karşılaşmada bu skorla sona erdi

Karşılaşma sonrası soyunma odasına inen Milletvekili Bayraktutan galibiyetlerinden dolayı futbolluları ve teknik kadroyu tebrik ederek, bundan sonraki karşılaşmalarında başarılar diledi ve desteğinin devam edeceğini ifade etti.

Kulüp Başkanı Göksel Cihan’da galibiyetlerinden dolayı futbolcuları ve teknik heyeti tebrik ederek, “yüreklerini ortaya koyan oyuncularımızı yürekten kutluyorum. Her zaman istenen oyunu sahaya yansıtamıyoruz ama her geçen karşılaşmada daha da iyi olacağız. Bu arada Milletvekilimiz Sayın Uğur Bayraktutan’a da bizleri yalnız bırakmadıkları için yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum” dedi.

ARTVİN HOPASPORDAN MİLLETVEKİLİ BAYRAKTUTAN’A TEŞEKKÜR

Artvin Hopaspor yönetimi kendi sosyal medya hesaplarından Milletvekili Uğur Bayraktutan’a teşekkür eden bir mesaj yayınladı. Yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verildi: “Ankara Polatlı'da oynanan Başkent Gözgözler Fk Maçına Artvin Milletvekilimiz Sayın Uğur BAYRAKTUTAN katıldı.

Sayın Milletvekilimiz Soyunma odasında takımımız oyuncularına tatlı ikramında bulunmuştur ve ilimizin takımına desteğini esirgemeyeceğini belirtmiştir. Bizi yalnız bırakmayan sayın milletvekilimize takımımıza ve Hopa’mıza verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ederiz”

BAL LİGİ TEMSİLCİLERİMİZ BU HAFTAYI BERABERLİKLE TAMAMLADILAR

BAL Ligi 2 Bölge 3’üncü grupta mücadele eden temsilcilerimiz Artvin Çoruhspor kendi sahasında Erzurum İdman Ocağı ile 1-1, diğer temsilcimiz

Arahvispor’da deplasmanda Doğu Beyazıt spor ile 1-1 berabere kalarak haftayı birer puan ile kapattılar.

Alınan bu sonuçlarla Artvin Çoruhspor 4 puanla liderliğini sürdürürken Arhavi sporda 4 puanla ikinci sıradaki yerini korudu


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı