A.HOPASPOR DEPLESMAN’DA BİTEXEN SAPANCA’YI GEÇEMEDİ

Artvin Hopaspor Bitexen Sapanca Gençlikspor karşılaşması golsüz tamamlandı.

SPOR 31.01.2023 09:48:06 71 0
A.HOPASPOR DEPLESMAN’DA BİTEXEN SAPANCA’YI GEÇEMEDİ

Hayati Akbaş

HOPA-TFF 3. lig 3. Gurupta mücadele eden Artvin Hopaspor Bitexen Sapanca Gençlikspor ile çıktığı müsabakadan golsüz ayrıldı.

Ligin 20. haftasında Sakarya'ya konuk olan Artvin Hopaspor 1 puan ile evine döndü. Alınan bu sonuçla Artvin Hopaspor, 28 puan ile ligin 7'nci sırasında yer alıyor.

Sapanca Atatürk stadında oynanan karşılaşmayı Serkan Gürbüz yönetti.

Golsüz tamamlanan müsabaka sonrası değerlendirmelerde bulunan Artvin Hopaspor teknik direktörü Osman Özdemir, '90 dakika boyunca iyi oynayan, üstün oynayan, gol pozisyonuna gelen Hopaspor maalesef 2 puan kaybetti. Çok pozisyonumuz var. Çok goller kaçırdık ama oyundan memnunum, oyuncuların performansından memnunum. Bence Sapanca şanslı bir puan aldı buradan. İnşallah bundan sonraki maçlarda da böyle oynarsak tahmin ediyorum istediğimiz birçok şeyi yapabiliriz. Oyuncularımı ben tebrik ediyorum. Her şeyi yaptılar ama gol eksik kaldı olmadı' dedi.

Oyuncularının performansından memnuniyetini dile getiren Özdemir, sahanın oyuncu performansına verdiği katkıya vurgu yaparak, 'Sahanın zeminin futbola ne kadar bir değer kattığını bir kere daha gördük. Böyle çim sahalarda futbol ancak bu kadar güzel oynanır. Darısı bizim başımıza. İnşallah Hopa'da da böyle stada sahip oluruz, orada da bu oyunları tekrar ederiz' diye konuştu.

Transfer arayışlarının sürdüğünü de dile getiren Özdemir, takıma destek olacak oyuncu aradıklarını yineledi.

Taraftarın deplasmanda da takımı yalnız bırakmadığını ifade eden Özdemir, 'Hopaspor taraftarı takıma her zaman desteğini veriyor. Gönülden bağlılar takıma. Bu takımın başarısı ile de endeksli ama ne olursa olsun biz taraftarı hem içeride hem dışarda ayrı bir güç olarak görüyorum. İnşallah bundan sonra da böyle olur' şeklinde konuştu.

Teknik insan Özdemir, oyuncuları pazartesi günü dinlendirdikten sonra salı günü hafta sonu kendi sahalarında konuk edecekleri Beyoğlu karşılaşması hazırlıklarına başlayacaklarını da sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI