A.HOPASPOR BAŞKANI İMDAT UÇAN HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

Başkan Uçan, “Geçen yıl şanssız sakatlıklar ve hakem hataları sebebiyle hedefimize ulaşamadık. Bu yıl şampiyonluğa ulaşmak için kadro kuruyoruz” dedi

SPOR 11.09.2020 13:25:22 29 0
A.HOPASPOR BAŞKANI İMDAT UÇAN HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

Hayati Akbaş

HOPA-TFF 3’üncü Lig 1’inci Grup ekiplerinden Artvin Hopaspor Başkanı İmdat Uçan yeni sezon hazırlıkları ve kulüp hedefleri hakkında özel açıklamalarda bulundu. Yaşanan yönetimi belirsizliği sebebiyle biraz geç takım oluşturduklarını kaydeden Başkan Uçan, “Göreve geldikten sonra 10 gün içinde 15’e yakın oyuncu transfer ettik. Altyapıdan da 5 oyuncuyu takımıza monte ettik. Şuan 20 kişilik bir oyuncu grubuyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 4-5 oyuncu transferi daha yapacağız” dedi.

Başkan Uçan sözlerine şöyle devam etti: “Geçen yıl şansız sakatlıklar yaşadık. Takımımızda önemli performans sergileyen forvetimiz Bilal Çebi ve takımımızın 10 numarası Furkan Tusik de şanssız sakatlıklar yaşayarak sezonu kapattılar. Hakem hataları da geçtiğimiz sezon takımımızı çok olumsuz etkiledi. Hayati önem taşıyan maçlarda aleyhimize verilen yanlış kararlar takımımızın önemli puanlar kaybetmesine ve ardından play-off’ta elenmemize sebep oldu.”

“BEN hayatımda hedefleri olan şeylerin peşinden giderim. Takımımız düşmeye oynamasın, ortalarda yer alsın diye bu göreve gelmedim. Geçen yıl da şampiyonluk hedefini ben koymuştum. Geçen yıl şanssızlıklar ve hakem hatalarıyla elde edemediğimiz hedefimize bu yıl kesinlikle ulaşmak istiyoruz. Bu yıl hedefimiz kesinlikle şampiyon olup TFF 2’inci lige çıkmak. Bu hedefimiz doğrultusunda da kadromuzu kuruyoruz”

Trabzonspor’la maç yapmak istiyoruz

Trabzonspor’u yakından takip ediyorum. Trabzon ve Hopa’nın ilişkileri hem il olarak hem taraftarlık bakımından her zaman yüksek olmuştur. Trabzonspor’la önümüzdeki zamanlarda bir hazırlık maçı yapmayı istiyoruz.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI