7. ULUSLARARASI M. AKİF PİRİM GÜREŞ TURNUVASI RİZE’DE BAŞLIYOR

Rizeli Olimpiyat Şampiyonu Mehmet Akif Prim adına 7.'sı düzenlenecek olan Uluslararası Mehmet Akif Pirim Yıldızlar Greko-Romen Yıldızlar Güreş Turnuvası, 12-13 Ağustos 2017 tarihlerinde Rize'de gerçekleştirilecek.

SPOR 11.08.2017 17:43:26 59 0
7. ULUSLARARASI M. AKİF PİRİM GÜREŞ TURNUVASI RİZE’DE BAŞLIYOR

Yurtiçi ve Yurt dışından da 4 ülke güreşçilerinin katılacağı, 7 uluslararası Mehmet Akif Pirim grekoromen güreş turnuvasına farklı stillerde yaklaşık 100’un üzerinde sporcu katılacak.

Bugün müsabakalara katılacak olan güreşçilerin tartılarının gerçekleşmesinin akabinde, yarın turnuvanın açılış töreni 12 Ağustos 2017 Cumartesi günü saat 14.30'de Rize Yeni Şehir Spor Salonunda yapılacak.

Türkiye Güreş Federasyonu, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Rize Güreş İl Temsilciliği koordinesinde gerçekleştirilecek turnuva hakkında açıklamalarda bulunan Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, 'Bu yıl 7.'sı düzenlenecek olan Uluslararası Mehmet Akif Pirim Yıldızlar Greko-Romen Güreş Turnuvası 2 gün boyunca Yenişehir Spor Salonunda devam edecektir. Güreş Federasyonumuz tarafından bu yıl turnuvaya 4 Ülke davet edildi. Türkiye dahil 5 Ülkenin sporcuları turnuvada ter dökecekler. Rizeli Olimpiyat şampiyonumuz adına 7.'sı düzenlenecek turnuvada zevkli ve heyecanlı müsabakalar olacağı kanısındayım. Rizeli tüm güreş severleri Yeni Şehir Spor Salonuna davet ediyoruz' dedi.

Adına düzenlenecek Güreş Turnuvası için memleketi Rize’ye gelen Olimpiyat Şampiyonu Mehmet Akif Prim’in yanı sıra Güreş camiasının eski ve yeni birçok duayeni de konuk olarak şampiyonaya katılacak. Rizeli olimpiyat şampiyonu memleketinde gerçekleşecek ve iki gün devam edecek olan, ismine düzenlenen bu 7’cı turnuva müsabakalarına ailece tüm hemşerilerimi iki gün boyunca neşeli bir turnuva yaşamaları ve ata sporunu teşvik etmeleri kapsamında bütün hemşerilerimi Yeni Şehri Spor salonuna davet ediyorum diye konuştu. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI