5 YENİ OYUNCU İLE ANLAŞTI

Artvin Hopaspor ikinci yarı hazırlıklarına kulüp tesislerinde devam ederken, transfer çalışmalarında da sona gelindi.

SPOR 31.12.2022 13:06:00 42 0
5 YENİ OYUNCU İLE ANLAŞTI

Hayati Akbaş

HOPA-Artvin Hopaspor ikinci yarı hazırlıklarına kulüp tesislerinde devam ederken, transfer çalışmalarında da sona gelindi. Hızlı bir şekilde transferleri tamamlayarak, ikinci yarıya hazır hale gelmek isteyen Artvin Hopaspor ’da bazı isimlerle de yollar ayrıldı.

Kulüpte şuana kadar 5 başarılı futbolcu ile anlaşma sağlandı.

Balıkesirspor’dan Forvet-Kanat oyuncusu Bedirhan Kolkoparan ve Yomraspor’dan Sol Bek oyuncusu Halil Emre Yiğit ile 2 Yıllık sözleşme imzalanırken, Belediye Derincespor’dan Sağ-Sol kenar oyuncusu Ramazan Özkabak, Büyükçekmece Tepecikspor’dan Orta saha oyuncusu Caner Solmaz ve Belediye Derincespor’dan Orta saha oyuncusu Sercan Uslu ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalandı.

Kulüp yönetiminden yapılan açıklamaya göre, “verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek ve ikinci yarıda taraftarımızın önüne daha güçlü bir ekip ile çıkmak için çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda bugüne kadar 5 başarılı futbolcu ile anlaşma imzaladık. Diğer yandan Muhammed Çoban, Hüseyin Seylığlı, Ahmet Demirli ve Onur Alsu ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Çoban ve Alsu’ye bugüne kadar kulübüme verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Transfer çalışmalarımız devam edecek ve taraftarımız ikinci yarıda daha güçlü bir takım izleyecek. İyi oyunumuz ve güçlü kadromuz ile Artvin Hopaspor’umuzu zirveye taşımak için var gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz” denildi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı