5 ALTIN MADALYA İLE DÖNÜYOR

Yozgat Çekerek Doğa ve Spor Festivali kapsamında, Yozgat ili Çekerek ilçesinde ilk kez düzenlenen Uluslararası Rafting Türkiye Grand Prix şampiyonasında, Çaykurspor Kulübü U-19 Rafting takımı, Slalom kategorisinde birinci olarak 5 altın ma

SPOR 21.07.2022 09:17:48 77 0
5 ALTIN MADALYA İLE DÖNÜYOR

Çaykurspor Rafting takımı yine nehir işi yarışmaları kategorisinde ikincilik başarısı elde ederek, 5 gümüş madalya kazanan takım oldu. Yarışmalar sonucu genel klasmanında Çaykurspor Kulübü Derneği Rafting takımı U 19 Rafting takımı genel sıralamada takım olarak 2’cilik kupası ve berberinde 5 gümüş madalya kazanan kulüp olarak büyük bir sevinciyle Rize’ye döndü.

Rafting yarışmaları ve diğer tüm etkinliklerin açılışı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Muharrem Kasapoğlu, Yozgat Valisi Ziya Polat atarından yapıldı. Yarışmalara Yozgat Milletvekilleri, Çekerek Kaymakamı, Çekerek Belediye Başkanı, Çeşitli siyası partilerin temsilcileri, Türkiye Rafting Federasyonu Başkanı Fikret Yardımcı ve çok sayıda Spor Kulüplerinin başkanları, yöneticileri ile Yozgat ili ve Çekerek İlçesinden çok sayıda vatandaşlar katıldılar.

Saklı Bahçe Çekerek Rafting Alanı'nda düzenlenen ve 5 ülke, 38 takım ve 240 sporcunun katıldığı Uluslararası Rafting Türkiye Grand Prix yarışmalarında, birincilik, ikincilik ve takım klasmanında ikincilik başarısı elde eden, Çaykurspor Kulübü Derneği Rafting takımı Teknik Sorumlusu Rıza AVCI, “Rize’den ayrılırken, Çaykur Genel Müdürü ve Çaykurspor Kulübümüz Başkanı sn. Yusuf Ziya Alim’e bu Uluslararası yarışmada Rize’ye, kulübümüze birincilik madalyası kazanıp döşeneceğimiz sözünü vermiştik. Bu sözümüzü altın gibi kıymetli sporcularımızla, 5 altın ve 10 gümüş madalya ile yerine getirmenin sevincini yaşıyoruz. Bu madalyaları bizlerin her zaman yanında olan, maddi ve manevi destekleriyle bizimle olan, Çaykur Genel Müdürü ve Çaykurspor Kulübümüz YK Başkanı sn. Alim’e hediye ediyoruz.” dedi.

Haber: Bayram Ali Kavalcı


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı