3 PUANLA TANIŞTI

Lig sonuncusu Manisaspor’u sahasında konuk eden Artvin Hopaspor, rakibini 1-0’lik skorla mağlup ederek 4 haftalık galibiyet hasretine son verdi.

SPOR 2.11.2020 18:48:55 40 0
3 PUANLA TANIŞTI

Hayati Akbaş

HOPA-3lig.1 grupta yer alan Artvin Hopaspor, haftalar sonra hayata dönüş galibiyetini Manisaspor karşısında aldı.

Covid-19 tedbirleri kapsamında seyircisiz oynanan karşılaşmayı başkan İmdat Uçan ve yönetim kurulu üyeleri izledi.

Karşılaşmaya kazanma hırsı ile başlayan Artvin Hopaspor rakip kaleye peş peşe yüklenmesine rağmen 32 dakikaya kadar istediği golü atamadı. 32 dakikada bu defa Eray kalecisinin hatasını iyi değerlendirerek yakaladığı meşin yuvarlağı Manisaspor filelerine göndererek takımını 1-0 öne geçiren golü attı.

Golden sonra her iki takımını ataklarından gol sesi çıkmayınca ilk devrede A.Hopasporun1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci devrede genelde orta sahada geçen oyunda Manisaspor yakaladığı 2 net gollük fırsatı değerlendiremediğince karşılaşmada 1-0 A. Hopasporun üstünlüğü ile sona erdi.

Başkan İmdat Uçan haftalar sonrası 3 puan kazandıkları için futbolcularını tebrik etti. Önceki haftalarda oynanan 2 karşılaşmada da Artvin Hopasporun geriye düştüğü karşılaşmalar da beraberliği yakalayan taraf olduğunu, geçen hafta da 90+6’da yedikleri şansız bir gol ile yenildiklerini söyleyen Uçan, “Biz aslında iyi bir kadroya sahibiz. Ancak saha organizasyonunda ve oyuncuların motive edilmesinde noksanlarımız var. Teknik heyetle yeniden bir durum değerlendirmesi yaparak, noksanların giderilmesini isteyeceğiz. Özellikle Manisa karşısında farklı bir galibiyet almamız gerekirken maçı zor lehimize döndürdük. Her şeye rağmen 3 puanı hanemize yazdığımız için mutluyuz.” dedi.

HAKEMLER. Engin Atmaca***, Burak Celep ***,Volkan Boz ***

ARTVİN HOPASPOR: Furkan Keleş ***, Oğuzhan **(Dk.54 Yunus Emre **),Doğukan **,Doğan ***,Ufuk ***,Fatih ***,Niyazi Çolak ***,Yücel *** (Dk. 79 Güray *),Hüseyin ** (Dk. 46Taner **),Tugay ***, Eray *** (Dk. 57 Feyyaz**)

MANİSASPOR: Abdulkadir ***, Yusuf ***,Burak **, Serhat **, Lider **,Kaan ** (Dk.82 Berkay Tekin?), Çağrı ***,Atakan ** (Dk.76 Halil İbrahim *), Uğur **, Bahtiyar **,Murat orun **

GOL: Dk. 32 Eray (A. Hopaspor)


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI