22.000 TL’yi hesabına aktardı.

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin Çoruhspor’un lige katılması için gerekli olan22.000 TL’yi Çoruh spor hesabına aktardı.

SPOR 22.12.2020 12:51:10 21 0
22.000 TL’yi  hesabına aktardı.

Hayati Akbaş

ARTVİN-Bu sezon Spor Toto Bölgesel Amatör Liginde mücadele edecek olan Artvin Çoruh Spor sezon öncesi hazırlıklarına devam ediyor.

Kulüp Başkanı Murat Yılmaz sezonun finansmanını sağlayabilmek için il içi ve il dışı bir dizi ziyaret gerçekleştiriyor. Sezon öncesi kampa girecek olan Artvin Çoruh Spor bu yıl iddialı bir konumda ligde mücadele etmeyi hedefliyor.

Başkan Murat Yılmaz lige katılım ücretinden, sporcu gelişim ücretlerine, deplasman masraflarından, malzeme masraflarına ve genel masraflara ilişkin harcamaları finanse edebilmek için çok önemli bir bütçeye sahip olmanın gerektiğine vurgu yaparak kamu kuruluşlarından ve iş adamlarından kulübe destek olunmasını talep ediyor ve bu talebini her platformda dile getiriyor.

Artvin Çoruh Spor ’un taleplerine kayıtsız kalmayan Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Bölgesel Amatör Ligine katılım ücreti olan 22.000 TL’yi Artvin Çoruh Spor hesabına aktararak lige katılabilmesi için gerekli destekte bulundu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Murat Yılmaz “Taleplerimizi karşılıksız bırakmayan Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin’e çok teşekkür ederim. Kendisi gerek Belediye Başkanı olduktan sonra gerek Belediye Başkanı olmadan önce takımımıza sürekli destek sağlıyor, elinden geldiğince sürekli kulübümüze destek oluyor. Kendisine minnettarız, başkanımızın olumlu yaklaşımı bizi fazlasıyla memnun etmiştir. Kendisine ve ekibine başarılar diliyoruz. Her şey hayal etmekle başlar” açıklamasında bulundu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI