2 TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU İLE DÖNDÜLER

Edirne'de düzenlenen Şampiyonada Yusufeli Belediye Spor Kulübü Sporcuları Mehmet Tüylü 86 Kg’da, Ömer Uyumaz 97 Kg’da birinci oldu.

SPOR 11.02.2022 13:34:58 118 0
2 TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU İLE DÖNDÜLER

Hayati Akbaş

YUSUFELİ-Edirne'de düzenlenen Şampiyonada Yusufeli Belediye Spor Kulübü Sporcuları Mehmet Tüylü 86 Kg’da, Ömer Uyumaz 97 Kg’da birinci oldu.

Türkiye Şampiyonasında mücadele etmek üzere Edirne’ye giden Yusufeli Belediyesi Spor Kulübü sporcuları Yusufeli’ne madalyalar ile geri döndü. Sporculardan; Ömer Uyumaz 97 Kg’da, Mehmet Tüylü 86 Kg’da birinci, İbrahim Kitapçı 92 Kg’da ikinci, Oğuzhan Demir 74 Kg’da üçüncü oldu.

Türkiye Şampiyonasında birincilik kürsüsüne çıkan Yusufeli Belediye Spor Kulübü Sporcusu Mehmet Tüylü;” Edirne de düzenlenen Türkiye Güreş Şampiyonasından zaferler ile dönüyoruz. 97 Kg’da birinci olan Ömer kardeşimi,92 Kg’da ikinci olan İbrahim kardeşimi ve 74 Kg’da üçüncü olan Oğuzhan kardeşimi kutluyorum. Güreş sporuna olan desteği ile bizlere daima destek olan ve bu zaferlerin kazanılmasında büyük pay sahibi olan Sayın Belediye Başkanımız Eyüp Aytekin’e teşekkür ediyor, bu günlere gelene kadar bizlere emek veren tüm ustalarımıza saygılarımızı sunuyoruz.” dedi.

Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin,” Edirne de düzenlenen müsabakalarda zafer kazanarak ilçemize büyük gurur yaşatan sporcularımızı tebrik ediyorum. Yusufeli coğrafyasında güreş önemli bir yere sahip bu yüzden ulusal başarılara alışkın bir toplumuz. İnşallah ulusal çapta nice zaferler kazanarak ilçemizi yine kürsünün en üst noktasında görmek istiyoruz. Aynı turnuvada 125 Kg’da birinci olan Yusufeli Güreş Eğitim Merkezinden yetişen Ferhat Binici Başpehlivanımızı da ayrıca kutluyorum.”


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI