2 LİGE YÜKSELMEK İÇİN TEK KARŞILAŞMA KALDI

Artvin Hopaspor deplasmanda Belediye Kütahya spor ile 0-0 berabere kalarak, ilk karşılaşmadaki 2-1 galibiyetinden dolayı final oynamaya hak kazandı.

SPOR 19.05.2022 12:01:53 47 0
2 LİGE YÜKSELMEK İÇİN TEK KARŞILAŞMA KALDI

Hayati Akbaş

HOPA-Mor beyazlılar, ilk maçta 2-1 yendiği Belediye Kütahya ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı ve finale yükselen takım oldu.

Kütahya Dumlupınar stadında tribünleri dolduran binlerce Kütahya spor taraftarı önünde sahaya çıkan Artvin Hopaspor’lu futbolculara yönelik tribünlerden yükselen saldırgan tutuma rağmen soğukkanlılığını göstererek futbol oynadı. Karşılaşmanın başlaması ile taraftar desteğini arkasına alan Bld. Kütahya spor, Hopa kalesine inmeye çalışsa da Hopa sporun defans ve orta saha oyuncularının koordineli oyunu ev sahibi takıma gol fırsatı vermedi.

Bld. Kütahya ataklarını yerinde müdahalelere kesen Hopa defansına rağmen kaleye yapılan atışları da Beycan, muhteşem kurtarışları ile gol fırsatı vermedi ve ilk devrede 0-0 ‘lık skorla sona erdi.

İkinci devreye de rakip takım taraftarlarının fiziki ve sözlü saldırıları altında sahaya çıkan Artvin Hopa sporlu oyuncular devrenin başlaması ile birlikte oyunda denge sağladı ve ev sahibi takım kalesine yer yer tehlikeli sayılacak ataklar geliştirdi.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başkaca gol sesi çıkmayınca maç ta 0-0 sona erdi.

Artvin Hopa spor ilk karşılaşmada ede ettiği 2-1’lik galibiyetin avantajıyla 2 lige yükselme final maçı oynamaya hak kazandı.

Kütahya Dumlupınar stadyumunda karşılaşmanın sona ermesi ardından hem Kütahya teknik heyeti ve yedek oyuncuları ve oyuncular Hopa sporlu oyunculara fiziki saldırı gerçekleştirdi. Polisin güvenlik önlemi almasına rağmen tribünlerden yer yer A. Hopaspor teknik heyeti ve futbolcularına yönelik saldırı gerçekleşmesi gözlerden kaçmadı.

Polisin stadı boşaltması ardından Hopa sporlu futbolcular yöneticiler ve takımlarını desteklemek için Kütahya’ya gelen taraftarlarla beraber finale yükselmenin sevincini yaşadılar.

Şimdi Gözler 24 Mayıs Salı günü Kayseri Kadir Has stadında saat 18.00’de Arnavutköy spor-Artvin Hopa spor arasında oynanacak final karşılaşmasına çevrildi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI