112 ÇAĞRI MERKEZİ PERSONELİNE EĞİTİM

Artvin İtfaiye Müdürlüğü Ekipleri, 112 Acil Çağrı Merkezinin talebi üzerine, kurumda çalışan personele yangın eğitimi verdi.

SPOR MEDYASI 8.10.2021 17:15:37 82 0
112 ÇAĞRI MERKEZİ PERSONELİNE EĞİTİM

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin İtfaiye Müdürlüğü Ekipleri, 112 Acil Çağrı Merkezinin talebi üzerine, kurumda çalışan personele yangın eğitimi verdi.

112 Acil Çağrı Merkezinde gerçekleştirilen eğitimde, olası bir yangın durumunda itfaiye ekipleri olay yerine gelene kadar kurum personelinin yangına ilk müdahalede ne yapmaları gerektiği konusunda eğitim verildi. Eğitimin ardından 112 Acil Çağrı Merkezinin bahçesinde yakılan ateşe yangın söndürme tüpleri ile müdahale edildi.

İtfaiye Eri Mustafa Gümrükçü, ”Yangınlarda müdahalede can ve mal kaybını azaltmak için kurumlardan ve işletmelerden gelen talepler doğrultusunda olası bir yangın durumunda ekipler olay yerine intikal edene kadar yangın yerinde ki vatandaşların veya çalışanların yangına ilk müdahalede nasıl bulunması gerektiği konusunda eğitimler veriyoruz. Böylelikle kurumları olası yangınlarda bilinçli bir şekilde hareket etmesini sağlıyoruz.” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI