ZİYARETLERDE BULUNDULAR

CHP Artvin Milletvekili YDK Başkanı Uğur Bayraktutan ve Belediye Başkanları Arhavi’de bir dizi ziyarette bulundular.

SİYASET 21.03.2022 12:31:49 51 0
ZİYARETLERDE BULUNDULAR

Hayati Akbaş

ARHAVİ- CHP Artvin Milletvekili YDK Başkanı Uğur Bayraktutan ve Belediye Başkanları Arhavi’de bir dizi ziyarette bulundular.

Bayraktutan ve başkanlar ilk olarak Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Atıf Kesim' i ziyaret ederek ilçe ekonomisi üzerine Kesim’ den bilgi aldılar. Arhavi Ziyarette, ülke ekonomisi ve Sarp Sınır Kapısındaki yaşanan TIR yoğunluğu üzerine bir süre sohbet edildi.

Bayraktutan ve beraberindeki başkanlar yanlarında TSO Başkanı Atıf Kesim olduğu halde seçimlerde yeniden seçilen Arhavi Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hikmet Çakar, Arhavi Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yaşar Kocaman’ı ziyaret ettiler sorunlar ve yeni dönemde yapacakları proje ve çalışmalar hakkında bilgi aldılar..

Ziyaretlere CHP İl Başkanı Ahmet Biber, Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ve Hopa Belediye Başkanı Tamer Ekmekçi’de katıldılar.

Bayraktutan ve beraberindeki başkanlar ziyaretler ardından Musa Ulutaş’ın mezarını ziyaret ettiler. Bayraktutan “ Arhavi’mizin unutulmaz Belediye Başkanı, Can dostum, yol arkadaşım Musa Ulutaş Başkanımızı kabri başında özlemle andık” açıklaması yaptı


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI