Yarışı Özyanık; kazandı

İYİ Parti Rize 2. Olağan Kongresi ni yaptı. Kongrede mevcut Başkan Av. Ayşegül Özyanık ile Av.Kürşat Hacısüleymanoğlu yarıştı.

SİYASET 6.07.2020 09:16:21 48 0
Yarışı Özyanık; kazandı

CEVAHİR TOPALOĞLU 

RİZE- İYİ Parti Rize İl Başkanlığı 2. Olağan Kongresi Rize’de gerçekleştirildi.

Kongrede divan Başkanlığını İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyesi Ankara eski Milletvekili Mehmet Aslan yaptı. Kongreye Trabzon milletvekili Hüseyin Örs, İstanbul Milletvekili ve parti sözcüsü Yavuz Ağıralioğlu, Sinop, Samsun, Artvin ve Trabzon il başkanları ile Saadet Partisi Rize İl başkanı Av. Muhammet Kaçar, CHP Rize İl başkanı Saltuk deniz, CHP Rize Merkez ilçe Başkanı Necati Topaloğlu, CHP’ li Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu katıldı.


 Konuşmaların ardından yapılan seçimde başkanlığı mevcut il başkanı Av. Ayşegül Özyanık kazandı. Özyanık 248 oy alırken diğer aday Hacısüleymanoğlu 219 oy aldı.

Başkanlığa seçilen Av. Ayşegül Özyanık’ ı listesinde:

 Ali kalyoncu, Ali Karadereli, Ali Öksüz, Cahit Kuruş, Coşkun Topal, Dursun Toptan, Ekrem Bakır, Elif Çelik, Gökhan başaran, Hatice Tezel, Hüseyin Erdur, Mehmet başaran Yılmaz, Merin Tavil, Miktat Oflu, Mustafa Alperen, Naciye Hacıömeroğlu, Nesrin Derya, Nuriye Özyurt, Osman Çakır, Osman Yanbay, Ramazan Gerz, Ramazan Tavukçuoğlu, Resul Nar, Rıza Al, Seda Kara, Songül Çiçek, Şenası Yıldız, Şenol Köse, Zeliha Kolcu yer aldı.

Seçimi kazanan Av. Ayşegül Özyanık yaptığı açıklamada, “Kongre süreci devam ederken burada kazananın ve kaybedenin olmadığını söylemiştik. Bu bir bayrak yarışı, duamız kim bu bayrağı yukarıya taşıyacaksa Allah ona nasip etsin demiştik. Delegemizin teveccühüyle daha öncede bir defa Genel Başkanımızın onurlandırdığı kongremizde il başkanı olmuştuk. Şimdi de delegelerimizin teveccühüyle bir kez daha bu göreve mazhar olduk. İnşallah Rize için elimizden gelen her şeyi yapıp yeni dönemde daha güzel bir İyi Parti olacağız” dedi


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı