UZUN İZMİR'DE İLÇE BAŞKANI OLDU

İzmir’in En Modern İlçesine Rizeli ilçe Başkanı

SİYASET 26.02.2014 19:50:48 40 0
UZUN İZMİR
AK Parti’de görevinden istifa eden Gaziemir İlçe Başkanı Sabır Telingün’ün yerine İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Uzun atandı.
AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Sabır Telingün aralarında yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu 20 kişiyle istifa etmişti.Telingün’ün yerine AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Hüseyin Uzun oldu.
 
İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Menderes İlçe Koordinatörü olan Uzun’a görevi Ankara’da Teşkilattan Sorumlu Genel Ekrem Erdem tebliğ etti. 
Egemeydan’a açıklamada bulunan Uzun, “Gaziemir’imiz için hayırlı olsun. Yerel seçimde partimizin bayrağını en üstlere çıkarmak için çalışacağız. Herkesi kucaklayacağız. Birlik ve beraberlik içinde yolumuza devam edeceğiz.” dedi

HÜSEYİN UZUN KİMDİR
1966 Yılında Rize’nin Kalkandere İlçesi YOLBAŞI Beldesinde doğdu. İlk ve Orta öğrenimin Rize’de taamamlayan UZUN İşletme Faküztesi mezunu.
1992 1200 yılları arasında YOLBAŞI Belediyesinde Muhasebe olarak görev yapan uzun daha sonra istifa ederek İmizr’de kardeşi ile birlikte Ticaret hayatına atıldı.
Ak Partinin Karabağlar İlçe teşkilatında 5 yıl süre ile Teşkilat Başkanlığ yapan Hüseyin UZUN son 3 yıldır Ak Parti’de İmizr İlYönetim kurulu üyeliği görevini yürütüyordu.
Evli ve 4 kız çocuk babası olan   Rize hemşehrimiz Sayın UZUN’u tebrik ediyor yeni görevinde başarılar diliyoruz
Rizenin sesi.



 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI