TSO SEÇİMİNDE TERCİHİNİ DEĞİŞİMDEN YANA KULLANDI.

Hopa TSO’da yapılan seçimlerde Osman Demircioğlu’nun başkanlığını çektiği grup odanın 7 grubunu da kazanarak büyük bir zafere imzasını attı.

SİYASET 3.10.2022 09:22:07 29 0
TSO SEÇİMİNDE TERCİHİNİ DEĞİŞİMDEN YANA KULLANDI.

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa’da geçtiğimiz aylarda yapılan Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Hopa Şoförler ve Otomobilciler Odasında yönetimler değişerek, yeni isimler odanın yönetimine seçilmişlerdi. Şimdi bu kervana Hopa Ticaret ve Sanayi Odası da eklenerek, Osman Demircioğlu’nun başkanlığını yaptığı Değişim ve Dönüşüm grubu 7 meslek grubunun 7 sini de kazanarak oda tarihinde önemli bir başarıya imza attı.

Hopa TSO Atatürk Konferans salonunda yapılan seçimlere üyelerde yoğun bir katılım gösterdi. Osman Akyürek ve Osman Demircioğlu’nun başını çektiği 2 grup taraftarları da oda kapsından başlayarak seçimin yapılacağı salona kadar üyelere yoğun ilgi gösterdiler.

Saat 17.00’de kapanan sandıkların ardından İlçe seçim Kurulu heyeti oyların sayımına geçti. Buna göre 1. Grupta Osman Demircioğlu grubu 40 oy alırken, Osman Akyürek ekibi 20 oyda kaldı. Buna göre Sezgin Karabacak ve Muhammet Karaman oda meclisine seçildiler.

2.Grupta Osman Demircioğlu grubu 25 oy alırken, Osman Akyürek ekibi 13 oyda kaldı. Bu grupta Serhun Kadıoğlu, Ümit Yaşar Akbıyık, Kemal Makaroğlu ve Özcan Muti Osman Demircioğlu grubundan oda meclisine seçildiler.

3. Grupta Osman Demircioğlu grubu 59 oy alırken, Osman Akyürek ekibi 40 oyda kaldı. Bu grupta Ahmet Karabulut, Fatih Terbıyık, Barış Vayiç ve Ramazan Balcıoğlu Osman Demircioğlu grubundan oda meclisine seçildiler.

4. Grupta Osman Demircioğlu grubu 53 oy alırken, Osman Akyürek ekibi 23 oyda kaldı. Bu grupta Hasan Yılmaz, Selçuk Balkaya, Talat Parlak, Samet Dalkılıç, Seynur Yenigül ve Uğur Bayraktar Osman Demircioğlu grubundan oda meclisine seçildiler

Gözlerin çevrildiği ve iki başkan adayının yarıştığı 5.Grupta sandıktan Osman Demircioğlu çıktı. Buna göre 5. Grupta Osman Demircioğlu grubu 75 oy alırken, Osman Akyürek ekibi 25 oyda kaldı. Bu grupta Osman Demircioğlu, Bülent Akçiçek, Bünyamin Merttürk, Serdar Yenigül, Hurşit Nuri Demirkaya ve Cemalettin Arslan Osman Demircioğlu grubundan oda meclisine seçildiler

6. Grupta Osman Demircioğlu grubu 41 oy alırken, Osman Akyürek ekibi 25 oyda kaldı. Bu grupta Cengiz Balta, Ersan Gedik, Azer Yılmaz ve Batuhan Dalkılıç Osman Demircioğlu grubundan oda meclisine seçildiler.

Son grup olan 7. Grupta Osman Demircioğlu grubu 38 oy alırken, Osman Akyürek ekibi 30 oyda kaldı. Bu grupta Mustafa Yılmaz, Ata Tolga Yazıcıoğlu, Şafak Ustabaş, Fatih Atabay ve Kamil Limoncu Osman Demircioğlu grubundan oda meclisine seçildiler.

Alınan bu sonuçla 7 grubun 7’sini de kazanan Osman Demircioğlu kısa bir teşekkür konuşması yaparak, çalışma arkadaşlarına, kendilerine güvenerek destek veren tüm oda üyelerine ve seçim sürecinde ziyaret ettikleri adreslerde kendilerine sıcak ilgi gösteren Hopa ve Kemalpaşa’lı tüm hemşerilerine teşekkür ederek “Bu seçimde bizlere ve arkadaşlarımıza gösterdiğiniz bu büyük güvene ben ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Bu seçimin kazananı Hopa ve Kemalpaşa olmuştur. Şimdiye kadar odamıza emek veren, çaba gösteren ve çıtayı yükselten tüm başkan ve yönetim ve meclis üyelerine teşekkür ediyoruz. Bize düşen görevde bu çıtayı daha da yükseklere çıkartarak sorunları tespit etme ve çözme noktasında vede seçim öncesi projelerimiz arasında yer alan hedeflerimize ulaşma anlamında arkadaşlarımızla el ele vererek çalışacağımızdan emin olun. Tekrar Teşekkür ediyoruz” dedi.

Osman Demircioğlu, Osman Akyürek’i de yanına davet etti. Osman Akyürek’te seçimlerin bir kazananı elbet olacaktır. Sizleri başarılarınızdan dolayı kutluyorum” dedi.

Daha sonra seçimlerin galibi olarak sandıktan çıkan Oda Meclisine seçilen üyeler toplu fotoğraf çektirdiler.

Oda Meclisinin önümüzdeki günlerde toplanarak oda organlarının seçimlerini gerçekleştirecek. Bu toplantıda Oda Meclis Başkanı da seçilecek. Bu toplantıda Oda Yönetim Kuruluda seçilecek ve Oda Yönetim Kurulu da kendi içinde yapacağı bir seçimle Oda Yönetim Kurulu Başkanını seçilecek.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı