TEMEL KOTİL'DEN RİZE MERKEZ İLÇE'YE TEBRİK ZİYARETİ

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt'ü makamında ziyaret etti. Kotil, kısa bir süre önce Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı'na atanan Sadettin Türüt'ü tebrik ederek, yeni g

SİYASET 12.08.2014 22:04:29 20 0
TEMEL KOTİL
Gerçekleşen  ziyarette Merkez İlçe Başkanlığı anı defterine bazı notlar aktaran Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil ' Ak Parti Rize İl Teşkilatımızı ve özellikle Merkez İlçe Teşkilatı içindeki arkadaşları candan kutluyorum. Cumhurbaşkanlığı seçiminde ' Milletin Adamı' Recep Tayyip Erdoğan'ı Sayın Cumhurbaşkanımıza bütün illerimizin içinde en çok oyun verilmesi bir Rizeli olarak bizleri onurlandırmıştır. Bu başarı öncelikle teşkilatın başarısıdır. Allah razı olsun. Tekrar tekrar tebrik ediyorum.Allah yolunuzu açık etsin' dedi.

Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil'in Merkez İlçe Başkanlığı'na yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kendisine teşekkür etti. Türüt,' Sayın Temel Kotil, Türkiye ve Dünya ticaret pazarında yapmış olduğu başarılı çalışmalarıyla bizleri her zaman gururlandırmıştır. Bugünde Merkez İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek bizleri daha fazla mutlu etmiştir, kendisine tekrar teşekkür ediyorum,çok önemli olan görevlerinde başarılarının devamını dilerim' dedi.

Ziyaret sonrasında Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil'e Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt tarafından  günün anısına hediye  takdim edildi.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI