TAŞKIN TOPALOĞLU ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Taşkın Topaloğlu düzenlediği basın toplantısıyla şubat ayında yapılacak olan Hopa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına adaylığını açıkladı.

SİYASET 14.01.2022 11:59:14 103 0
TAŞKIN TOPALOĞLU ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Bayram Turan Çelik

HOPA-Taşkın Topaloğlu düzenlediği basın toplantısıyla şubat ayında yapılacak olan Hopa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Hopa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına aday olan Taşkın Topaloğlu yönetim kadrosuyla birlikte gerçekleştirdiği basın toplantısında, şoför ve otomobilciler esnafının gitgide artan sorunlarının bir an önce çözüme kavuşturulması ve bölgede gerçekleşen değişimlere ayak uydurma bağlamında genç ve dinamik kadrosuyla yola çıktıklarını ilan etti.

Topaloğlu basın toplantısında “sıkıntılarımız gitgide artmakta. Gerek mazotla ilgili gerekse diğer işte sigorta ve diğer giderleri kalemlerle ilgili bir sürü sıkıntımız olduğu halde bir şekilde yaşam mücadelesi vermekteyiz. Havaalanından tutun gümrük kapıları istediğimiz gibi bize hitap etmiyor. Ekmeğimizi sağlamıyor. Sıkıntılarımız büyük biz bunları çözüme kavuşturacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Taşkın Topaloğlu’nun Yönetim Kadrosu Listesinde; Kemal Yılmaz, İrfan Karabacak, Çetin Altınkaya, Deniz Karahan, Adem Gedik, Bülent Balkaya, Soner Anaç, Turgay Sakınmaz, Özcan Gümüşkaya, Çiğdem Altınkaya, Tolga Parlak, Kenan Belli, Oğuzhan Şanlı, Serkan Dindar ve Naciye Ciniviz yer aldı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI