SEÇİM HEYECANI BAŞLADI

Osman Demircioğlu: Değişim ve Gelişim İçin Ekipçe Hazırız Hopa’lı İş İnsanı Osman Demircoğlu ekibi le birlikte adaylığını açıkladı

SİYASET 9.09.2022 11:47:54 91 0
SEÇİM HEYECANI BAŞLADI

Necmettin Numanoğlu

HOPA-Hopa Ticaret ve Sanayi Odası’nda seçim tarihinin açıklanması ile birlikte listesi ile birlikte adaylığına kesin gözüyle bakılan Osman Demircioğlu, gerçekleştirdiği basın toplantısında adaylığını açıkladı.

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası’nın 1 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek seçimleri öncesinde düzenlediği basın toplantısında Demircioğlu yaptığı açıklamada; “Yıllardır birlikte ürettiğimiz, iş yaptığımız ve ekonomisine katkı sağladığımız Hopa’mız ve Kemalpaşa’mız için elimizi taşın altına koyuyoruz” dedi.

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Osman Demircioğlu’nun Garaj Cafe’de düzenlediği basın toplantısında Demircioğlu'nun listesinde yer alacak isimler, Hopa ve Kemalpaşalı iş insanlarının yanı sıra basın mensupları katıldılar. Toplantıda adaylık sebeplerini açıklayan Osman Demircioğlu, kendilerine güvendiklerini, Hopa ve Kemalpaşa için ekibiyle birlikte yola çıktıklarını söyledi.

Demircioğlu basın açıklamasında; “ Seçimleri için adaylık açıklaması Değerli basın mensupları, Sevgili Hopa ve Kemalpaşa halkı Kıymetli iş insanlarımız…

Bugün hep birlikte bir yola çıkıyoruz. Yıllardır birlikte ürettiğimiz, iş yaptığımız ve ekonomisine katkı sağladığımız Hopa’mız ve Kemalpaşa’mız için elimizi taşın altına koyuyoruz.

Bilindiği gibi Hopa ve Kemalpaşa’nın sınır bölgesi olması sebebiyle ekonominin sürekli hareketli olduğu, ticari yaşamın hiç durmadığı bir bölge.

Bizler de burada, yıllardır kendi meslek alanlarında faaliyet gösteren, yeniliğin ve değişimin; gelişime, gelişimin de ticarete ve ekonomiye katkı sağlayacağını düşünen iş insanlarıyız.

Bugün de yenilik, değişim ve gelişim için bir yola çıkıyor; Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi’ne adaylığımızı açıklıyoruz.

Seçim kararının aceleyle alınması, çok erken bir tarihe seçim gününün konulması, zamanımızın az olmasına hiç aldırış etmiyoruz. Çünkü yıllardır kendi meslek gruplarındaki sorunları ve çözüm önerilerini çok iyi bilen genç, deneyimli, dinamik ve yenilikçi bir yapı kurduğumuzu düşünüyoruz.

Bizler gelişimin imalattan yani üretimden geçtiğinin farkındayız. Bu yüzden de yola çıkarken İMALAT, İSTİHDAM VE İHRACAT üçlüsüne çok önem veriyoruz. Neden imalat diyoruz? Hammaddesi bölgemizde olan; çay, kereste, balık, bakır, meyve, sebze, inşaat alanlarında imalatın da yani işletme ve tesisleşmesinin de yine bölgemizde yapılması gerekiyor.

İmalatı bölgemizde yapılacak olan tesisleşmeyle yine bölgemizin istihdamı artacak. Bu istihdamdan da öncelikli olarak gençler ve kadınlar faydalanacak.

Yine sınır kenti olmamız sebebiyle de üretilen ürünler kolaylıkla ihracat pazarına yöneltilebilecek.

İşte; İmalat, İstihdam, İhracat üçlemesiyle; iş insanlarımız kazanacak, ekonomimiz kazanacak, üreticimiz kazanacak, gençler kazanacak, kadınlar kazanacak, Hopa ve Kemalpaşa kazanacak, ülkemizin ekonomisi kazanacak.

Bu felsefe ile şeffaf, katılımcı, demokratik, dijital çağa ayak uyduran, yenilikçi, yönetim kurulunda bulunan meslek grubu temsilcilerinin kendi alanındaki sorunlarla direkt olarak muhatap olduğu, başkanın her konuda uzman değil bir koordinatör ve temsilci olarak çalıştığı bir yönetim anlayışıyla Hopa Ticaret ve Sanayi Odası’nı değiştirmeye ve geliştirmeye talibiz.

Hopa ve Kemalpaşa’mızdaki meslek gruplarının sorunlarını da çözümlerini de biliyoruz. Sorunların farkındayız. Farkımız da farkında olmamız. Bu sorunları öncelikli olarak ortak akılla ve istişareyle masaya yatırılması gerektiğini düşünüyoruz.

İlk iş olarak Hopa ve Kemalpaşa ekonomisine büyük katkı sunan nakliye, gümrük, inşaat, çay tarımı ve turizm ile alakalı faaliyet gösteren meslek grupları üzerinde geniş kapsamlı bir çalışma yapılacak. Bu çalışmayla birlikte hazırlanacak olan çözüme yönelik kısa, orta ve uzun vadeli eylem planları tüm bileşenlerle hazırlanacak ve hayata geçirilecek.

Sektörlerimizin ve firmalarımızın en güçlü şekilde temsil edildiği, iş dünyamızın sorunlarının ilgili makamlarla en hızlı şekilde çözüme ulaştırıldığı, sektör sorunlarının ilgili makamlara kolaylıkla iletilebildiği, çözüm odaklı, dinamik bir yönetimle; İş birlikleriyle, çalışmalarıyla ve projeleriyle Hopa ve Kemalpaşa iş hayatının en büyük temsilcisi olacak şeffaf, üretken, kentin sorunlarına çözüm sunan bir Hopa Ticaret ve Sanayi Odası’nı hep beraber oluşturalım. Birlikte üretelim, istihdam edelim, ihracatı büyütelim. Birlikte değiştirelim, birlikte geliştirelim.

Şimdi yönetim kurulundaki bütün aday arkadaşlarımı, bulundukları gruplarla birlikte sizlere takdim edeceğim. Onlar kendi meslek gruplarını ve kendilerini sizlere tanıtacaklar.

Bütün ekip arkadaşlarıma öncelikle benimle birlikte bu yola çıktıkları, değişimden ve gelişimden yana oldukları için teşekkür ediyorum.

Bugün resmi olarak adaylığımızı siz değerli basın mensupları aracılığıyla deklare etmek istedik. Somut projelerimizi de seçim gününe kadar gerek üyelerimizle gerekse kamuoyuyla paylaşacağız. Sizlere de davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ediyorum…

Ticaret ve Sanayi Odamızın seçim sonuçlarının şimdiden Hopa ve Kemalpaşa halkına ve iş insanlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Osman Demircioğlu kimdir?

1980 doğumlu, evli ve 3 çocuk babası. Yaklaşık 20 yıldır, inşaat ve imalat sektöründe faaliyet göstermekte.

2003 yılında inşaat malzemeleri yapı-market işiyle başlayan ticari hayatı;

2007 yılında imalat sektörüyle alakalı girişimlerle devam etti. O dönem bölgemizde bulunmayan metal işleme makinalarını memleketimize kazandırdı. Bu sektördeki üretimlerimizi pazara açtık ve halen devam etmekte.

2020 yılından itibaren de FEBE İnşaat firmasını bünyemize katarak alt yapı sektöründe çalışmalarımıza başladık ve bu alandaki çalışmalarımıza da devam etmekte.

Bu yıl da yeşil ve temiz enerji olan pellet ürünün imalatını sağlamak amacıyla fabrika kurmakta.

Hopa Ticaret Ve Sanayi Odası Değişim Ve Gelişim Grubu’nda Şu İsimler Yer Alıyor

1. Grup

Sezgin Karabacak- Yeşil-Çev Danışmanlık Mühendislik Çevre Denetim Ticaret

Muhammet Karaman- Mk Beyaz Eşya İç Ve Dış Ticaret

Hayri Lokumcui -Deniz Bakkaliyesi

2. Grup

Serhun Nadiroğlu -Aktaş Madencilik Kömür Taşımacılık San. Ve Tic.

Ümit Yaşar Akbıyık- Zeki İç Ve Dış Ticaret Mobilya Dekorasyon Turizm Taşımacılık

Kemal Makar -Makaroğlu Turizm Nakliyat İnşaat Motor Yenileme Sanayi Ve Ticaret

Özcan Muti -Yekta Mobilya

3. Grup

Ahmet Karabulut -Hopalılar Seyahat Taşımacılık Turizm İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret

Fatih Terbıyık- Mabeyn Orman Ürünleri Turizm Taşımacılık Gıda İç Ve Dış Ticaret

Barış Vayiç -Lüks Artvin Seyahat

Dinçer Aydın -Mavi Beyaz Seyahat Acentaları Turizm İnşaat Nakliyat İthalat İhracat Ve Ticaret

Ramazan Balcıoğlu- Makriyal Turizm Seyahat Taşımacılık Matbaa Basın Yayın İthalat İhracat Temizlik Sanayi Ve Ticaret

4. Grup

Hasan Yılmaz- Birleşim Uluslararası Nakliyat Sanayi Yatırım Turizm Petrol İnşaat İthalat İhracat

Selçuk Balkaya -Sarp Group İthalat İhracat Kimya Sanayi Dış Ticaret

Talat Parlak -Parlak Uluslararası Nakliyat İnşaat Orman Petrol Ürünleri Turizm Taahhüt İç Ve Dış Ticaret

Samet Dalkılıç- Dalkılıç Ulusrarası Nakliyat İthalat İhracat Turizm Gıda

Saynur Yenigül- Crnr Uluslararası Taşımacılık İthalat İhracat Turizm Gümrük

Uğur Bayraktar- Mur-Bay İç Ve Dış Ticaret Nakliyat İnşaat Taahhüt Turizm

5. Grup

Osman Demircioğlu- Demircioğlu İmalat İnşaat Yapı Malzemeleri Taahhüt Ticaret

Bülent Akçiçek -Temel Taahhüt Nakliyat İnşaat İthalat İhracat Turizm Gıda Ve Sanayi Ticaret

Bünyamin Merttürk- İçkale İnşaat Turizm Madencilik Sanayi Ve Ticaret

Serdar Yenigül -Ser Can Uluslararası Taşımacılık İthalat İhracat Turizm Gümrükleme İnşaat Kerestecilik Petrol Sanayi Ve Dış Ticaret

Hurşit Nuri Demirkaya -Karaloğlu İnşaat

Cemalettin Arslan -Arslan Yapı

6. Grup

Cengiz Balta -Bilge Dış Ticaret

Ersan Gedik- Ada Gümrükleme İthalat İhracat

Azer Yılmaz- Element Gümrükleme İthalat İhracat Nakliyat İnşaat Ticaret

Batuhan Dalkılıç -Meteda Gümrükleme Ve Ticaret

7. Grup

Mustafa Yılmaz -Stad Market

Ender Karaşah -Karaşahlar Alış Veriş Merkezi

Ata Tolga Yazıcıoğlu- Yazıcıoğlu Petrol

Şafak Ustabaş- Gümüşoğlu Sanayi Taahhüt Yatırım Nakliyat Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret

Fatih Atabay -Atabay İthalat İhracat Gıda Ürünleri Ticaret

Kamil Limoncu- Öz Limoncuoğlu Gıda


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı