SARIGÜL AÇIKLAMIŞ...

CHP'ye geri dönen Mustafa Sarıgül'ün Sevilay Yükselir'e 'Zaten cemaat beni destekliyor' dediği ortaya çıktı.

SİYASET 21.12.2013 15:11:11 37 1
SARIGÜL AÇIKLAMIŞ...




İşte Sevilay Yükselir'in açıklamaları


- Ergenekon'un yıkılması için destek verdim. Sabah gazetesine yeni transfer olduğum zamanlarda Türkan Saylan'ın sabahın köründe basılmasını da eleştirmiştim. o yapılana da itiraz etmiştim. Hanefi Avcı alındığında da itiraz etmiştim. Hemen ardından Nedim şener ve Ahmet Şık olayı patladı. Bu çocuklar gazeteci böyle bir şey kabul edilemez. O zamanda itiraz edince ben birilerinin hedefinde oldum. O zamanlar eşim de hastaydı postmedya adında bir sitede 'İşte Sevilay Yükselir'in gerçek yüzü diye haberler yaptı. Bu siteye dava açtım. Şahsıma çok ağır hakaretler edildi. Sonra öğrendimki bu siteler benim Hanefi Avcı, ahmet Şık gibi isimlere yapılanlara itiraz ettiğim için beni itibarsızlaştırmaya çalışmışlar. Bu siteyle hukuki mücadelem devam ediyor.

- Ben bu işlerin Sayın Gülen'in bilgisi dahilinde olduğunu düşünmüyordum. Cemaate sızmış isimlerin yaptığını sanıyordum. Ama sayın Gülen'in son açıklamasında kullandığı ifadelerden sonra böyle olmadığını anladım.

Sarıgül cemaat projesi

Bir dizide karanlık kurul diye bir şey var. Bu dizide benimle ilgili sürekli karalama yapılıyordu ancak ciddiye almıyordum. Ancak son bölümde Sarıgül'den para aldı gibi şeyler dediler benim için. Bunu da bir yazımda Sarıgül'ün cemaat projesi olduğunu söylediğim için yaptılar. Buradan ilk kez açıklıyorum kesinlikle Sarıgül'den para almadım, Sarıgül'ün arkasında cemaat olduğunu off the record olarak bizzat Sarıgül'ün kendisi bana söyledi. Kusura bakmasın söz vermiştim ama şahsıma yapılan bu saldırılardan sonra açıklamak zorundayım.

Bir yazımda Sarıgül'ün arkasında cemaat olduğunu yazdığımda, Sarıgül beni aradı ve görüştük. Off the record olarak sordum ona böyle bir şey var mı diye. 'Evet beni destekliyorlar' dedi. Ben bunu 2012'nin Ağustos'unda yazmıştım. Bunu herkesin içinde bana söyledi ben aday olduğumda beni destekler dedi. Bu yalansa Sarıgül çıksın bu yalan desin. Sarıgül bütün cemaatlere destek verir bu ayıp değil bunu niye saklıyorsunuz. Sarıgül bir proje bu projenin arkasında Koç var TÜSİAD var. Bu Lobinin içerisinde Gülen cemaati de var ABD'de var.

Bunu söyleyememelerinin nedeni bunun CHP içinde karşılık bulmayacağı ve tepki çekecek olması.. Ben gazeteci olarak bunları ortaya çıkarıyorum bu yüzden de üstüme geliyorlar.HABER3
   

Anahtar Kelimeler:
Ahmet sabri
21.12.2013 16:19:37
islam düşmanlığından sabıkalı bir partiye oy vermek caiz midir? yazık bu nasıl anlayış

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI