RİZE MİLLETVEKİLLERİ, YAZICI, BAK VE AVCI RİZELİ VATANDAŞLARLA BİR ARADA

RİZE MİLLETVEKİLLERİ, YAZICI, BAK VE AVCI RİZELİ VATANDAŞLARLA BİR ARADA

SİYASET 28.07.2018 10:33:42 10 0
RİZE MİLLETVEKİLLERİ, YAZICI, BAK VE AVCI RİZELİ VATANDAŞLARLA BİR ARADA

RİZE-24 Haziran 2018 Seçimlerinde ikinci defa Rize’den Milletvekili seçilen, Ak Parti Siyası ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcı, Rize Milletvekili Hayatı Yazıcı ve ikinci defa memleketi Rize’den Milletvekili seçilen, Eski Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve ilk defa Rize Milletvekili seçilen, Ak Parti Eski Rize İl Başkanı Rize Milletvekili Muhammed Avcı ve Ak Partinin çiçeği burnunda yeni İl Başkanı İshak Alim’le birlikte Rizeli hemşerilerine teşekkür gezi ve çalışmaları devam ediyor.

TBMM’nin 1 Ekim 2018 tarihine kadar yaz tatiline girmesinin ardında memleketleri Rize’ye gelen Ak Parti Rize Milletvekilleri, Yazıcı, Bak, Avcı ve beraberinde Rize Ak Parti yeni İl başkanı İshak Alim ve bir çok İl yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Rize merkez ve ilçelerinde sürdürdüklerin gezi ve incelemelerde vatandaşlarının sorunlarını dinleyerek, 24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’a ve Rize Milletvekilliği seçimlerinde kendilerine oy veren ve vermeyen seçmenlere teşekkür gezilerine, Rize genelinde devam ediyorlar. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Adayı Hayati Yazıcı: “24 Hazirandan sonra hiç durmadan, Rize’mizde devam eden yatırım ve projelerin tamamlanması ve Rize’nin mevcut meselelerini çözüme kavuşturma çalışmalarımızı güçlü yeni hükümet sistemimizde sürdürmeye devam ediyoruz. Yeni dönemde daha güçlü meclis, daha güçlü hükümet ile daha da güçlü Türkiye yolunda devam ediyoruz.” dedi.

AK Parti Rize Milletvekilleri, Yazıcı, Bak, Avcı ve Ak Parti Rize yeni İl Başkanı İshak ALİM, Rize Merkezi ve ilçelerinde Rizeli hemşerilerinin sorun ve talepleri dinleyerek, 24 Haziran 2018 Genel seçimlerinde hemşerileri, Rizeli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve kendilerine vermiş oldukları desteğe teşekkür gezilerine devam ediyorlar. Rize Milletvekilleriyle birlikte çalışan Ak Partinin yeni Rize İl Başkanı İshak Alim’i hemşerilerinin tebrik ziyaretleri devam ediyor. Ak Parti Rize Milletvekilleri yarın, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ında katılacağı, Rize Yenişehir Spor salonunda ki, 3. Rize İl Geneli Hafızlık İcazet Merasimine katılacaklar.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı