Rize MHP Tam kadro Trabzon'a gittii

Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları için eşi Füsun İhsanoğlu ile uçakla Trabzon'a gelen İhsanoğlu'nu Trabzon Havalimanı'nda MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, MHP Rize İl Başkanı O. Cem Kaz

SİYASET 5.07.2014 19:10:13 130 1
Rize MHP Tam kadro Trabzon
Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları için Trabzon'a gelen İhsanoğlu’na Sabah Havalimanında karşılamadan akşam uğurlamaya kadar başta MHP Rize İl Başkanı O. Cem Kazmaz’ın ve MHP Rize Kadın Kolları başkanı Naciye Hacıömeroğlu’nun bulunduğu MHP Rize İl teşkilatının tam kadro refakat ettiği ve destek verdiler.


MHP Rize İl Başkanı O. Cem Kazmaz Milli İradenin Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Ekmeleddin İnsanoğlu’nu en kısa zamanda Rize’de görmek istediklerini belirterek bu davete, Sayın İnsanoğlu’nun da daha önce bir kez geldiği ve eşi ile birlikte hayran kaldıkları Rize’ye seçim çalışmalarının ilerleyen döneminde programının elverdiği ilk anda icabet edeceğini söyledi.  





Anahtar Kelimeler:
rizeli
6.07.2014 18:05:15
Bu ülkede cumhur başkanlığına adaysin.filistinli müslüman kardesinjn kanida tam o renk basina bomba yağıyor masası bile yok iftar sofranda cola fanta başucu icecegin .afiyet olsun.

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI