Rize Belediye başkanlığına sürpriz isim!

Rize Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için isimler konuşulmaya başlandı.

SİYASET 1.09.2013 12:20:20 21 4
Rize Belediye başkanlığına sürpriz isim!



Yerel seçimlere az bir süre kala Rize Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için isimler konuşulmaya başlandı.

Ak Parti’den henüz aday adaylık için başvuran bir aday ortaya çıkmadı.Eski Rize İl Başkanı ve bir dönem Rize Belediye Başkan Yardımcılığı yapan Yılmaz Katmer adaylık için hazırlık yapıyor. Başbakan Erdoğan’ın Rize ziyaretinde adaylığı için Başbakan’la görüşen Yılmaz Katmer’in bir hafta içerisinde aday adaylığını açıklayacağı düşünülüyor. (Çay TV)

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı eksik kalan projelerini tamamlamak için bir dönem daha aday olacağını açıklamıştı.



YILMAZ KATMER KİMDİR?

Rize Merkez Pekmezli Köyünde 20.10.1966’da doğdum. İlk, orta ve Ticaret Lisesi tahsilimden sonra RTEÜ Muhasebe ve Vergi Uygulamaları bölümünden mezun oldum. 1989-1990 yıllarında Serbest muhasebe bürosu açarak serbest meslek faaliyetinde bulundum. 1992-1995 yılları arasında özel bir şirkette Muhasebe Müdürlüğü görevinde bulundum. 1995 yılında Serbest Muhasebe Mali Müşavirlik bürosunu açarak çalışmaya başladım. Halen bu mesleği icra etmekteyim. Ayrıca gıda üretimi yapan A.Ş’te 5 yıl Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde bulundum. Rize Ticaret Odası, Rize Serbest Muhasebe Mali Müşavirler Odası ve Çaykur Rizespor kongre üyesiyim. Evli, 4 çocuk babasıdır. 

Anahtar Kelimeler:
memiş kandil
1.09.2013 15:10:23
yakışır asas rizede bağimsız bir aday var enson ortaya çıkacak bu sefer rizede dengelerı alt üst edecek ve bu iş için birmilyon tl ayırmiş hazır kıta beklıyor takıb edın görün ak partı toz duman olacak bağimsız aday tamamem tarafsız rize için gerçekten önemlı projelerı olan bir vatandaş olacak bekleyın görün.

Modern Şehir
3.10.2013 09:52:46
rizemizin modern ve yaşanılabilir bir şehir haline getirilmesine büyük katkısı olacağını düşündüğümüz mühendis kökenli, deneyimli ve güçlü iletişimi ile eski telekom başmüdürü ali rıza hanedar ın belediye başkanlığı değerlendirilmelidir.

Geleceğe hizmet
1.11.2013 11:25:07
gelecek vizyonuna sahip, proje ve hesap adamı, devlet ve özel sektör tecrübesi ile telekom başmüdürü ali rıza hanedar rize belediyesi için en uygun adaydır.

Hizmet geleceğe
8.06.2015 13:24:10
ali rıza hanedar çaykura genel müdür olarak da önerilmişti, ancak kendisi bunu düşünmediğini söylemişti; bence bu anonim önerileri yapanlar memleketine dönmesini isteyen aile yakınlarıdır

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI