Rize 2023'e dev proje ile girecek !

Ak Parti 12.yılını kutluyor !

SİYASET 14.08.2013 15:28:28 24 2
Rize 2023





AK Parti Rize İl Başkanlığı 12. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlama Mesajı;

 İl Başkanı Hikmet Ayar yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi.

 

Türkiye'mizin 2001 yılına kadar siyasi, ekonomik ve sosyal yönde  ciddi bir perspektif daralması yaşadığı, halka giden tüm atar ve kılcal damarların tıkandığı, umutsuzluğun adeta bu ülkenin kaderi olarak algılandığı bir dönemde millet, sağ duyusuyla, engin irfanı ve hikmetiyle  Ak partiyi 14 Ağustos 2001 yılında kurdu.

  Türkiye’nin büyük sıkıntılar yaşadığı dönemde Genel Başkanımız, hemşerimiz Recep Tayyip Erdoğan ve dava arkadaşlarımız ile birlikte 12 yıl önce Türk siyaset sahnesinde yerimizi aldık.

 Ak Parti 12 yıl boyunca parti içi demokrasi, millet iradesine saygınlık, siyasi ahlak ve erdem anlamında Türk ve Dünya siyasetine örnek oldu.

 AK Parti olarak kurulduğumuz 12 yıl, iktidara geldiğimiz 11 yıldan beri milletimizin başını öne eğdirmedik, yaptığımız hizmetlerle milletimizin güvenine mazhar olduk.

 İşte bu güven ve teşkilat mensuplarımızın üstün gayretleri ile 12 yıldır girmiş olduğumuz tüm seçimlerden alnımızın akıyla birinci parti olarak çıktık. Ülkemiz artık AK Parti ile geleceğe hazırlanıyor.

  Türkiye Cumhuriyeti AK Parti ile bu gününü değil geleceğini konuşur duruma geldi. Artık günübirlik programlar ve projeler değil, 50 yıllık planları projeleri hazırlar olduk. Ülkemizin kuruluşunun 100. yılında dünyanın en iyi ve en istikrarlı ekonomik yapısını elde etmiş ülkeler arasında yer almayı hedefleyen bir ülkeyiz artık. Bulunduğu bölgenin lideri tüm dünyada mazlumların sesi olduk.

 AK Parti iktidara geldiği günden bu yana Türkiye'yi adeta yeniden imar etti. Edirne'den Kars'a, Hatay'dan Sinop'a, Muğla'dan Hakkari'ye kadar tüm şehirlerimize devasa yatırımlarla adete yeni bir çağ yakalattık. Türkiye'nin şehirleri AK Parti ile modernleşiyor, büyüyor,  gelişiyor ve ekonomik refaha kavuşuyor.

 Tabi ki Rize'mizde bu devasa yatırımlardan payını aldı ve kendisine yepyeni bir vizyon belirledi. Bu vizyon ışığında Rize 2023'e dev projelerini tamamlamış bir şekilde kavuşacak.

 Partimizin 12′inci kuruluş yıl dönümünün ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederken, bu kutlu yolda birlikte yürürken hayatlarını kaybetmiş tüm dava arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Partimize gönül vermiş, acı ve tatlı günlerinde hep yanımızda yer almış teşkilat mensuplarımıza desteklerini esirgemeyen bütün gönüldaşlarımıza en kalbi duygularımla şükranlarımı sunuyor,  başarılarla dolu daha nice ak yıllara ulaşmamız dileğiyle tüm hemşerilerimize selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

                                                                                                                         Hikmet AYAR
                                                                                                                         Ak Parti Rize İl Başkanı 


Anahtar Kelimeler:
emrullah
14.08.2013 16:55:33
yatırımlar yapılıyor bunlar yapılırken muhalefet gözlerini kapatıyor bikerede desinlerki evet akp bunları yaptı şimdi bu haberi ve buna benzer haberleri arşivleyip muhalefete sunmak lazım

siyonistlere karşı
14.08.2013 17:32:10
akp yi sırf psmanlı ruhunu canlandırdığı için destekliyorum siyonizmin düşmanı olduğu ve onunla mücadele ettiği için destekliyorum

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI