Pazar Ak PARTİ İlçe Başkanlığından Başkan Çakır'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Pazar Ak PARTİ İlçe Başkanlığından Başkan Çakır'a Hayırlı Olsun Ziyareti

SİYASET 19.10.2022 11:32:27 57 0
Pazar Ak PARTİ İlçe Başkanlığından Başkan Çakır

PAZAR-Geçtiğimiz günlerde yapılan Pazar Ticaret ve Sanayi Sitesi seçimli Kongresinde seçilen Neşet ÇAKIR ve ekibinin göreve başlaması ardından Hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Pazar Ak Parti İlçe Başkanı Adem Yıldız ve beraberindeki heyet, Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Neşet Çakır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Pazar Ak Parti İlçe Başkanı Adem Yıldız ve beraberindekileri Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Neşet ÇAKIR, Yönetim ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.

Neşet Çakır, misafirlerine ziyaretlerinden duydukları memnuniyetini dile getirerek kendi ve Meclis Üyeleri adına teşekkürlerini iletti.

Çakır, “Ben ve yönetimim bundan sonraki süreçte İlçemize ve odamıza ne katabiliriz üzerinden hareket ederek projelerimizi ve çalışmalarımızı hayata geçireceğiz. Sizi ve teşkilatınızın nazik ziyaretlerinden dolayı ben ve ekibim adına teşekkür ederim.’ İfadelerini kullandı.

Pazar Ak Parti İlçe Başkanı Adem Yıldız ise, Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Neşet Çakır, Yönetici ve Üyelerini başarılı bir seçim sürecinden dolayı kutlayarak yeni yönetime çalışmalarında başarılar diledi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI