Özçakmak'tan ziyaret

Şişli Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Tolga Özçakmak geldiği memleketi Arhavi’den İstanbul’a dönerken Rize ve Trabzon CHP İl Başkanlarını ziyaret etti.

SİYASET 16.01.2021 12:19:46 79 0
Özçakmak

Hayati Akbaş

TRABZON- Şişli Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Tolga Özçakmak geldiği memleketi Arhavi’den İstanbul’a dönerken Rize ve Trabzon CHP İl Başkanlarını ziyaret etti.

Özçakmak geldiği Baba ocağı Arhavi’de bulunduğu süre içinde gerek Arhavi’de, gerekse Hopa ve Kemalpaşa’da bir dizi ziyaretlerde bulunmuştu. Özçakmak Arhavi’deki işlerinin bitmesi ardından İstanbul’a dönerken önce Rize’de CHP İl Başkanı Saltuk Deniz’i parti binasında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Özçakmak daha sonra Trabzon’a geçerek CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu’nu İl Başkanlığında ziyaret ederek güncel konular-çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Hacisalihoğlu daha sonra Özçakmak kanalı ile Şişli Belediye Başkanına selamlar söyledi.

Özçakmak ’ta sıcak ve samimi karşılama için Teşekkür ederek, başkan Hacısalihoğlu’na İstanbul’a yolu düşerse mutlaka Şişli Belediyesine beklediklerini ifade etti.

Özçakmak ziyaret ardından İstanbul’a döndü.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı