Muharrem İnce, Pazar’da

Muharrem İnce, Pazar’da

SİYASET 17.09.2022 10:16:44 240 0
Muharrem İnce, Pazar’da

PAZAR-Bir dizi ziyaretler için Rize’ye gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Pazar İlçesinde Parti bürosunu hizmete açtı.

İlçe Başkanlığını Emekli Öğretmen Kadir Ali Altun’un yaptığı parti binasının açılışına katılan Genel Başkan Muharrem İnce, beraberindekilerle birlikte önce Çarşı başında toplanan vatandaşla hitap etti.

İnce, Çamlıhemşin ilçesinden Pazar’a geldiğini ifade ettiği konuşmada ilginç konulara ve olaylara da imza attı.

6+1 masanın ve şu anki iktidarın sizin sorunlarınıza çar olması mümkün değil. Olmalarını da beklemeyin. Bu kardeşinize destek verin. Kaybedilen zamanları kısa sürede telafi edecektir” dedi.

İnce, Babacan, Davutoğlu ve Karamollaoğlu’nun da ayrı ayrı telden çaldığı bu masanın başarılı olmasını beklemeyin. Ülkenin bugün bu duruma gelmesinde onlarında payları var” diye konuştu.

Bir ara mikrofonu çalışmayınca İnce, “bakın dikkat edin bir daha çalışmaz ise “LAZ” damarım tutar bunu yere atarım dedi. Bunun üzerine mikrofon tekrar tutukluk yapınca elini kaldırdı mikrofonu yere atacakken izleyicilerden biri “atma başkan konuş” dedi. Onun üzerine ince de “tamam senin kalbini mi kıracağım” diyerek konuşmasına devam etti.

İnce konuşmasının ardından ilçe esnafını ve vatandaşları ziyaret ederek Pazar’dan ayrıldı


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI