Milletvekili Avcı’dan çok ses getirecek açıklama

Ak Parti 27.dönem Rize Milletvekili Muhammed Avcı’dan alışılmadık açıklama

SİYASET 12.05.2021 16:49:25 67 0
Milletvekili Avcı’dan çok ses getirecek açıklama

RİZE-Ak Parti 27.dönem Rize Milletvekili Muhammed Avcı’dan alışılmadık açıklama

Ak Parti 27.Dönem Rize Milletvekili, Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Üyesi, Türkiye-Avrupa Birliği Karma Parlamento Komisyonu Türk Grubu Üyesi Muhammed Avcı, sosyal medyada yaptığı açıklamalardadan dolayı kendisine yapılan güzel temenniler için teşekkür etti.

Avcı,” Bu güzel temenniler için hepinize sonsuz teşekkürler. Seçildiğim günden beri hemen her ortamda tekrar aday olmayacağımı ifade ettim ve aday olmayı da düşünmüyorum” dedi.

Muhammed Avcı, “Heyecanı olan, dinamik İlimizi en güzel şekilde temsil edecek arkadaşlarımıza inşallah yerimizi bırakacağız. Partimin aday göstereceği tüm arkadaşlarım için ve en önemlisi Türkiye’yi adeta baştan sona yeniden imar eden liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda sonuna kadar çalışacağım. Çünkü Tayyip Erdoğan’ın kazanmasının Türkiye’nin kazanması demek olduğuna yürekten inanıyorum” diye konuştu.

Rize’miz için “kalan iki yıllık süremizde yapmamız gereken yığınla iş var” diyen Avcı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi. “ Hep söylüyorum temel meseleleri çözdük üzerine mega yatırımlar ilave ettik. Yakında inşallah şehir hastanemizin de ihalesini gerçekleştireceğiz. Son iki yılımızın odak noktası ise çay kanunu olacak. İnşallah Rize milletvekilleri olarak bu problemi de çözeceğiz ve bölgemize vatandaşımızı rahatlatacak kalıcı bir kanun bırakmak hedefindeyiz. Tüm dostlara iyi dilekleri için şükranlar ve kalbi selamlar”.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI