MİLLETVEKİLİ AVCI VE İL BAŞKANI ALİM PAZAR'DA

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı ve İl Başkanı İshak Alim Rize’nin Pazar ilçesinde köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

SİYASET 19.03.2022 16:09:32 43 0
MİLLETVEKİLİ AVCI VE İL BAŞKANI ALİM PAZAR

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı ve İl Başkanı İshak Alim Rize’nin Pazar ilçesinde köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Muhammed Avcı, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Türüt, Pazar İlçe teşkilatı ve kurum müdürlerinin katılımıyla Pazar ilçesindeki köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, istişare toplantısı gerçekleştirdi.

İl Başkanı Alim “Muhtarlarımız bizim çözüm ortağımızdır”

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren İl Başkanı Alim: “Öncelikle bugün milletimiz için önemli bir gün. 18 Mart Çanakkale Zaferimizin 107. yıl dönümünde vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize de sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Muhtarlarımızla belli periyotlarla bir araya gelerek, ilçelerimizdeki çalışmaları istişare ediyoruz. Muhtarlarımız bizim vatandaşlarımızla devletimiz arasındaki elçilerimizdir. Bu anlamda sizlerden almış olduğumuz bilgiler bizim için çok kıymetli. Muhtarlarımızın yoğun katılımıyla yaptığımız bu toplantılar tamamen vatandaşımıza hizmet odaklı ve daha iyi bir Pazar’ın inşası için çok önemli. Her zaman ifade ettiğim gibi muhtarlarımız bizim çözüm ortağımızdır. Şüphesiz demokrasimizin en temel taşları olan muhtarlarımız hizmetlerimizin en ücra köşeye gitmesinde çok büyük bir paya sahiptir. Toplumun bütün kesimlerine ulaşarak, devletimizin şefkatli elini tüm halkımıza ulaştıran kıymetli muhtarlarımıza çalışmaları için müteşekkiriz” dedi.

Milletvekili Avcı “Daha iyi bir Pazar inşa etmek için hep birlikte çalışmalıyız”

Pazar ilçesinin yeniden inşa edildiğine ve muhtarlarla gerçekleştirilen toplantıların önemine değinen Milletvekili Avcı: “Bütün ilçelerimizde muhtarlarımızla toplantılarımızı icra etmeye devam ediyoruz. Pandemi sürecinde gidemediğimiz, uğrayamadığımız esnaflarımız, vatandaşlarımız oldu ama bir şekilde hizmetlerin takibini yapmaya gayret gösterdik ve bu gayreti sürdürmeye de devam ediyoruz. Toplantılarımızın amacı hepimizin ortak gayesi milletimize daha iyi hizmet götürmektir. Yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde sahadan gelen talep ve önerileri öğrenmek, üzerinde konuşup istişare etmek için bu toplantıları düzenliyoruz. Bir nevi yaptığımız çalışmaların denetimini bu toplantılar sayesinde

gerçekleştiriyoruz. Bu sayede mahallelerimizde ve köylerimizde yapılan yatırımları daha çok arttırmış oluyoruz. Bu noktada hem bizlere hem de vatandaşlarımıza yardımcı olacak kişiler sizlersiniz. Unutmamalıyız, muhtarlarımız devletimizin mahallelerimizdeki temsilcileridir. Daha iyi bir Pazar inşa etmek için hep birlikte çalışmalıyız. Bizler bu noktada elimizden gelen gayreti göstererek, koordineli bir şekilde sizlerle yol almaya devam edeceğiz. Ayrıca Pazar ilçemiz Cumhuriyet tarihinde görülmemiş yatırımlara ev sahipliği yapıyor. Türkiye’nin en özel havalimanlarından biri olan Rize Artvin Havalimanı Pazar ilçemizde tamamlanmak üzere. Diğer taraftan Pazar ilçemizi kentsel dönüşümle kent mimarisine en uygun şekilde yeniden inşa etmeye başlayacağız” dedi


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI