MİLLETVEKİLİ AVCI ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDU

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Merkez İlçe Başkanı Burak Ak ile birlikte Eminettin Mahallesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

SİYASET 19.06.2022 13:00:52 36 0
MİLLETVEKİLİ AVCI ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDU

Ankara’daki mesaisinin ardından Rize de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Muhammed Avcı, AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Burak Ak ile birlikte Eminettin mahallesinde gönüllere dokunmaya devam etti.

AK Parti’nin başarılı siyasetinin altında daima halkla ortak akıl ve istişarenin yattığını ifade eden Milletvekili Avcı, “20 yıldır iktidarda olmamızın tek nedeni halkımıza sağladığımız hizmet ve güven bağıdır. Gönülden siyaset yaparak partimiz bu günlere geldi. Daima halkının ve esnafının yanında saf tutan bir anlayışımız var. Bugün de Ankara’daki yoğun mesaimizin ardından Eminettin mahallemizde esnaflarımızla birlikteyiz. Bizlerden beklentilerini ve taleplerini yerinde dinleyerek ortak bir akılla çözüm üretmek için çalışıyoruz” dedi.

Dinamik ve her zaman sahada gönülden gönüle köprüler kurarak çalışmalarına devam ettiklerini belirten Başkan Ak “Milletine âşık bir liderle 20 yıl önce çıktığımız bu yolda misyonumuzdan taviz vermeyerek, tek gayemiz milletimize hizmet anlayışıyla esnafımızın ve vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Bugün ise Eminettin Mahallemizde Milletvekilimiz Sayın Muhammed Avcı ile birlikte esnaflarımızla bir araya geldik. Esnafımızın taleplerini ve bizlerden beklentilerini sorduk. Taleplere uygun çözümler üreterek esnafımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.

Milletvekili Avcı ve Başkan Burak Ak’a İlçe Başkan Yardımcıları eşlik etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI