Kışla; Faruk Bakan ile Ahmet Hoca’yı Vekillik Yolunda Yalnız Bırakmadı

Artvin’e Büyük Hizmetlerde Bulunan İsrafil Kışla, Yeni Büyük Hizmetler İçin AK Parti Adaylarına Tam Destek Verdi

SİYASET 15.04.2023 09:57:10 146 0
Kışla; Faruk Bakan ile Ahmet Hoca’yı Vekillik Yolunda Yalnız Bırakmadı

Hizmet Adamı Kışla; Faruk Bakan ile Ahmet Hoca’yı Vekillik Yolunda Yalnız Bırakmadı

Hayati Akbaş

ARTVİN-Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimlerine doğru adım adım ilerlerken AK Parti’nin Milletvekili adayları sahaya indiler. AK Parti’nin Milletvekili adayları eski Bakan Faruk Çelik ve eski müftülerden Ahmet Erdem’in bu seçimlerdeki en büyük destekçisi hiç kuşku yok ki vekilliği döneminde Artvin’e ve Artvinliye büyük hizmetlerde bulunan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Dr. İsrafil Kışla olacak gibi görünüyor. Kışla, AK Parti’nin Milletvekili adaylarının açıklandığı ilk andan itibaren her iki adayında yanında yer alırken, adaylarının Artvin’e geldiği ilk anlarda da Dr. İsrafil Kışla yanlarındaydı. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kışla, yaptığı konuşmalar ile gecesini gündüzüne katacağını, Artvin’de kapı kapı gezerek her iki vekilinde de kazanması için onların yanında olacağını belirtirken, konuştuğu gibi de bizzat adayların her an yanlarında yer alarak en büyük destekçileri oldu.

Kışla, Vekil Adaylarına Tam Destek Vermek İçin Artvin’e Geldi

Vekillik yaptığı dönemde ürettiği projeler, yaptığı çalışmalar ile taraflı tarafsız her Artvinli tarafından oldukça sevilen ve Artvinliler tarafından daimi vekil unvanına layık görülen Dr. İsrafil Kışla, AK Parti’nin Vekil adaylarına destek vermek ve seçim çalışmalarına aktif katılmak üzere Artvin’e geldi. AK Parti’nin Artvin Milletvekilliğini 3 dönem yapan ve milletvekilliği görevinin ardından Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı görevinde bulunan Dr. İsrafil Kışla, AK Parti’nin milletvekili adayları Faruk Çelik ve Ahmet Erdem’e destek vermek üzere Artvin’e gelerek vekil adaylarının en büyük destekçisi oldu. Adayların açıklanmasının ardından AK Parti Genel Merkezi’nce düzenlenen aday tanıtım toplantısında bizzat adaylarının yanında yer alan ve ardından da Ankara’ya gelen AK Partililere verilen iftar yemeğine katılarak her zaman AK Kadrolarının yanında olduğunu gösteren Dr. İsrafil Kışla, AK Parti’nin adaylarının Artvin’de karşılandığı ilk anlarda da onların yanında olarak seçim çalışmalarına tam destek vereceğini gösterdi.

Ben AK Kadroların Neferiyim

Dr. İsrafil Kışla, Artvin Milletvekili adaylarına tam destek veriyor. AK Parti adaylarına destek olmak için Artvin’e gelen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Dr. İsrafil Kışla, yaptığı açıklamalar ile de dikkatleri çekmeyi başarıyor. Bugüne kadar her daim ak kadrolarının yanında olduğuna vurgu yapan İsrafil Kışla, 22 yıldır olduğu gibi bundan böyle de ömrünün vefa ettiği ana kadar AK Kadrolara destek vermeye devam edeceğini, bu kutlu yolda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, AK Parti’nin hizmetinde olmayı sürdüreceğini söyledi.

Karşılamadaki Kalabalığı Gören İsrafil Kışla, Göz Yaşlarına Hakim Olamadı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, Artvin’in Daimi Vekili Dr. İsrafil Kışla, AK Parti’nin vekil adayları eski Bakan Faruk Çelik ve eski müftü Ahmet Erdem ile birlikte

Artvin’e gelerek Arhavi sınırındaki karşılamaya katıldı. Artvin sınırında vekil adaylarını karşılamak üzere binlerce insan hazır bulunurken, kalabalık coşku içerisinde vekil adaylarını karşıladı. AK Parti’nin seçim otobüsünde karşılamaya gelen kalabalığı ve kalabalığın coşkusunu gören Dr. İsrafil Kışla, gözyaşlarına hakim olamadı. 14 Mayıs seçimlerinin ülkemizin bir beka seçimi olduğuna dikkat çeken Kışla, bu kalabalığın büyük bir zaferin işareti olduğunu ifade ederek gözyaşı döktü. Artvin’de böylesine büyük bir kalabalığı daha önce görmediğini ifade eden Kışla, Artvinlinin kararının çok net olduğunu, Artvin halkının kararının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kararın Faruk Çelik ve Ahmet Erdem olduğunu söyledi.

Artvin’de 2-0 yapacağız

Karşılama sonrasında Artvin basınına açıklamalarda bulunan Kışla, Artvin’de 2-0 yapacaklarını ileri sürerek, bu seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan’ın halkın gönlündeki isim olduğunu gösterdiğini ve bu muhteşem karşılama ile de Artvin’de AK Parti’nin 2-0 olacağını belirtti.

Kışla’dan Bakan Çelik’e Zafer İçin Kapı Kapı Gezme Sözü

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Dr. İsrafil Kışla, AK Parti Artvin İl Başkanlığı tarafından Grand Artvin Otel Toplantı ve Gala Salonu’nda düzenlenen iftar yemeğine katıldı. İftar yemeğinde bir konuşma yaparak AK Parti’nin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve de Cumhur ittifakının zaferle ayrılması için seçime kadar durmadan, bıkmadan, usanmadan çalışacaklarını ifade eden Dr. İsrafil Kışla, Artvin sınırında gerçekleştirilen karşılama, ilçelerde kendilerine gösterilen ilginin Artvin’de büyük bir zaferin habercisi olduğunu dile getirdi.

Kışla’dan sonra konuşan Bakan Faruk Çelik’in, “ Topu sadece vekil adaylarına atmak mümkün değildir. Bütün teşkilat mensuplarına sesleniyorum, sizleri bugün çok yordum ama emin olun seçime kadar daha çok yoracağım. Hepiniz seçime kadar gerekirse uyumadan çalışacaksınız. Bugüne kadar yaşadığımız tüm seçimlerden daha önemli bir seçime doğru gidiyoruz. Ülkemizin tüm kazanımlarının heba olabileceği bir seçimdeyiz. Bu yüzden hepimiz gece gündüz çalışacağız ve emin olun ki kazanacağız. Kazanacağız ama burada topu sadece adaylara atmak mümkün değil. Aday adayı arkadaşlarımız da gelip çalışacaklar. Eski ve yeni teşkilat mensupları da çalışacaklar. Ve buradan İsrafil Abiye de sesleniyorum ve söz almak istiyorum. Bizimle birlikte olacak ve bizimle çalışacaktır diye düşünüyorum. Söz veriyor musun İsrafil Abi” şeklinde sarf ettiği sözler üzerine ayağa kalkan İsrafil Kışla, “Başım gözüm üstüne. Ben buradayım ve son ana kadar iki vekilimi de meclise göndermek için var gücümle çalışacağım” dedi. İftar yemeğine katılan partililer bu sözler üzerine dakikalarca Dr. İsrafil Kışla ve Bakan Çelik’i alkışlayarak seçime ne kadar hazır olduklarını gösterdiler.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI