Kılıçdaroğlu Rize'de

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bir dizi ziyaret için Rize'ye gitti. Kılıçdaroğlu, çay üreticilerinin sorunlarından bahsederek, "İktidar olacağız, kaçak çayları Rize meydanda yakacağım." dedi.

SİYASET 24.09.2021 09:23:43 113 0
Kılıçdaroğlu Rize

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir dizi ziyaret için Rize'ye gitti. Çay üreticileri ile kahvaltıda buluşan Kılıçdaroğlu, bir konuşma gerçekleştirdi.

Kılıçdaroğlu,Taban fiyatın altında bir alım yapılmasın. Rizelilerin, üreticilerin hakkını savunuyoruz. Rize'de üreticilerin büyük bir kısmı öteden beri iktidar partisine destek veriyor. Bugün gelinen noktada onların alınteri birilerine peşkeş çekiliyor. Biz alın terine, emeğe değer veren bir partiyiz. Az önce içeride söz verdim. Kaçak çay Türkiye'de büyük bir sorundur. İktidar olacağız, kaçak çayları Rize meydanda yakacağım.'diye konuştu.

Kılıçdaroğlu'dan Rimufed'e Ziyaret

Çeşitli programlara katılmak üzere Rize'ye gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanı Tuncay Maşalacı'yı makamında Ziyaret etti.

Basına kapalı olan Ziyarette Kılıçdaroğlu, Rimufed Başkanı ve Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi olan Muhtarlarla gündeme ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Federasyon ziyaretine, CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Necla Kacan, İl Başkanı Saltuk Deniz, Merkez İlçe Başkanı Necati Topaloğlu ve İl Kadın Kolları Başkanı Nurdan Ardal 'da eşlik etti. 

Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanı Tuncay Maşalacı, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ziyaretleri için teşekkür teşekkür etti. 

Kılıçdaroğlu, da göstermiş olduğu Misafirperverliği için Federasyon Başkanı Maşalacı’ya Teşekkür etti. 

Ziyaret, Federasyon Başkanı Tuncay Maşalacı'nın Kılıçdaroğlu'na hediye takdimi ile sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI