Kasap'a rakibinden başarı dileği

30 Mart yerel seçimlerinde Rize”den aday olan Mine Orhon kazanan aday Reşat Kasap'a başarılar dileyerek Rize”ye veda etti.

SİYASET 3.04.2014 14:03:14 25 0
Kasap
30 Mart yerel seçimlerinde Rize de tek kadın aday olarak seçim çalışmaları yürüten Mine Orhon CHP il Başkanlığında düzenlediği basın toplantısı ile Rize”ye veda etti.

Orhon konuşmasında yerel seçimlerde Rize”nin tercihini iktidardan yana yaptığını belirterek “ Yüzde 70 e yakın oy aldılar. Öncelikle adayı kutluyorum. Halk Kasap ile 5 yıl birlikte yaşayacak. Kimsenin şikayet etmeye hakkı yok. Biz burada seçim sürecince Başbakan in Rize”den aday olmadığını söyledik. Ama maalesef burada yerel seçim, genel seçim formatına dönüştü” dedi.

Rize”den kopmayacağını söyleyen Orhon “ Bizim amacımız Rize”yi Rizeliler ile birlikte inşaa etmekti, hiçbir zaman siyasette kırlılık kullanmadım, ben kendimi ve yapacaklarımı anlatmaya çalıştım. Seçim sürecince halktan büyük ilgi gördüm, Rize”de oylarımızı artırdık ancak gördüğüm ilginin karşılığını alamadım. Siyasette mücadele edenler kazanamayabilir, ancak kazananlar mücadelelerine devam etmek zorunda” dedi.

Orhon Rize”de seçimi kaybettiğini ancak çok şey öğrendiğini söyleyerek” Rize de ikinci bir üniversite bitirdim, siyaset üniversitesi. Ayrıca Rize de güzel dostlar kazandım, bunlar benim için bir kazançtır, şu an Rize”den ayrılıyorum ancak bağımı hiç kopartmayacağım” dedi.
Çay TV 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI