KARAMEHMETOĞLU; SEÇİMİN KAZANANI RİZE’DİR, RİZE BİZİM ORTAK PAYDAMIZDIR

Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Aziz Karamehmetoğlu 5 Ekim 2022 Çarşamba Günü Gerçekleştirilmiş olan Oda Organ Seçimleri sonuçlarını değerlendirdi. 5 Ekim 2022 Çarşamba Günü Ri

SİYASET 11.10.2022 10:28:52 41 0
KARAMEHMETOĞLU;  SEÇİMİN KAZANANI RİZE’DİR, RİZE BİZİM ORTAK PAYDAMIZDIR

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Başkan Karamehmetoğlu; “Seçim sonuçlarına göre üyelerimizin teveccühleri ile bir dönem daha seçilmiş bulunuyoruz.

Bu süreçte öncelikle iradelerini sandığa yansıtan tüm üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Geride bıraktığımız dönemde ilimiz ve bölgemiz için birlikte mesai harcadığımız, bu dönem devam edemeyeceğimiz ancak bizlere desteklerini sürdüreceklerini bildiğimiz yol arkadaşlarımıza özellikle teşekkür ediyorum. Değerli üyelerimiz, yeni bir döneme başladığımız bugünden itibaren hedeflerimizden şaşmayacağımızı, Rize’nin ve bölgenin ekonomik ve sosyal alanda gelişimi için hizmetlere devam edeceğimizi ifade etmek isterim.

Tazelenen ekibimizle birlikte her adımımızı Rize için atacağız. Bugüne kadar mücadele ettiğimiz her projenin sonuna kadar takipçisi olacağız. Yeni projelerle siyasetin ve bürokrasinin kapılarını aşındırmaya devam edeceğiz. Odamız Meclisine girmeye hak kazanan tüm meclis üyelerini can-ı gönülden tebrik ediyorum. Odamızda, 46 meclis üyesi ile tek vücut olacak, hep birlikte Rize’miz için çalışacağız. Bu seçimin tek kazananı Rize’dir. Rize bizim ortak paydamızdır. Rize'nin daha yaşanabilir bir şehir olması için üyelerimize daha fazla imkân sağlanması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Siz değerli üyelerimiz ve halkımız ile hep birlikte Rize’yi büyüteceğiz. Odamız seçim sonuçlarının ilimize ve bölgemize hayırlar getirmesini temenni ediyor saygılar sunuyorum.” diye açıkladı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI